הנני תושבת מצפה רמון - פריפריה רחוקה - וברצוני לעבור הכשרה מוכרת בטיפול במצבי דחק ופוסט טראומה בין השאר על מנת לקבל הכרה מוסדית שתאפשר לי להעניק סיוע ותמיכה נפשית בהתנדבות לנפגעי טרור ואלימות במרכזי סיוע. יש שני מסלולי לימוד עיקריים מוכרים: המרכז הרב תחומי ללימודי טראומה של נט״ל, ומטיב - המרכז הישראלי לטיפול בפסיכוטראומה. המחיר בנטל לשנת לימוד הוא 13,000 ובמיטב תכנית דו שנתית שמחירה 18,200. העניין הוא שהנסיעות יוסיפו עוד כ - 10,000₪ ואני בודקת אם יש אפשרות לקבל תמיכה כספית מה עוד שזה הופך אותי למשאב בנגב שכן מעטים מאוד אנשי המקצוע בתחום. תודה
נ
נועה סטרוז
מלגות לתושבי פריפריה
שלום מיכל,
היות ומדובר בלימודי תעודה מקצועיים ולא בלימודים אקדמיים, מספר המלגות קטן יותר הרגיל ולכן אני ממליצה לך לפנות קודם כל למוסדות הלימוד עצמם כדי לבדוק לגבי הנחות וגם למועצה אזורית תחתיה את מתגוררת היות וכפי שציינת מדובר במקצוע נדרש ולא קיימים הרבה אנשי מקצוע בתחום באזור הנגב.
במידה ואלו לא יתאימו ולא יוכלו לסייע לך תוכלי לפנות למאגר המלגות הענק שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה שם ניתן לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים כמו אזור מגורים, מצב כלכלי ועוד.