האם ישנן כבר תשובות למלגת משרד החינוך 2017? היכן ניתן לבדוק האם הנני זכאית או לא?
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום שגית,
עד כמה שידוע לי, משרד החינוך התחיל להעביר לכל הזכאים (וגם לכל אלו שלא זכאים) הודעות לגבי המלגה. היות ומדובר במספר רב מאוד של מועמדים ובהודעות אישיות זה לוקח מעט זמן - יש להתאזר בסבלנות - ההודעה תגיע אלייך בקרוב.
האם אני זכאית למילגה
אני בת 40 לומדת תואר ראשון במכללת פרס במנהל מע' בריאות. מתחילה ללמוד שנה 3.
נ
נועה סטרוז
מלגות לתואר ראשון
שלום טניה,
קיימים מספר מוסדות וגופים המציעים מלגות ייעודיות לנשים, ביניהם: מלגות נעמת, מלגות על שם שרת המדע שולמית אלוני, מלגות אונסק"ו-לוריאל, ארגון הסורופטימיסט, קרן קמ"ח ועוד.
בתחתית ההודעה צירפתי עבורך קישור למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך.
טופס הגשת המלגה
שלום, בטעות העלתי טופס ישן, וכשרציתי להחליף אותו בטופס מעודכן לא הצלחתי להסיר. אשמח לדעת כיצד עושים זאת ומשנים.
נ
נועה סטרוז
הגשת טפסים לא נכונים
שלום אושרת,
לצערי לנו אין קשר ישיר עם משרד החינוך ולכן, כדי לעדכן טפסים עלייך לפנות ישירות למשרד החינוך. פרטי ההתקשרות (טלפון ודוא"ל) מופיעים באתר שבו מגישים מועמדות למלגה.
בברכה, נעה
ד
דאניה
מלגה משרד החינוך
עלייתי מסמכים של נכות אב של שנת 2017 אני נחלצת ומתרגשת לפי השפעת עזרתכם נא לחזור אליי ולתת לי 2 דקות לתקן מסמכים נכות אבי 2018 בבקשה טיפולכם האדיב
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום דאניה,
הגעת לפורום לימודים כללי ולא למשרד החינוך, עליך לפנות אליהם באופן אישי כדי לתקן את הטעות. פרטי ההתקשרות שלהם מופיעים באתר משרד החינוך ובאתר בו מגישים את המועמדות למלגה.