אשמח למצוא מלגה שתתאים לי, נשואה+2, בעלי סטודנט, מצב סוציואקונומי נמוך. לומדת ארכיטקטורה. עובדת במקביל, אז אם יש מלגות ללא שעות התנדבות יעזור עוד יותר
נ
נועה סטרוז
מלגות לנשים נשואות ללא התנדבות
שלום תמר,
היות ואת מתחילה ללמוד (או כבר לומדת) וגם בעלך סטודנט תוכלו להגיש מועמדות למלגות מטעם מוסדות הלימוד שאתם לומדים בהם לקבלת סיוע למשפחות עם יותר מסטודנט אחד. אני ממליצה לפנות בכל מקרה לדקאנט הסטודנטים או מזכירות הסטודנטים לקבלת מידע על מלגות פנימיות שמוסד הלימודים יוכל להציע לכם.
בנוסף, קיימות מגוון מלגות חיצוניות שיוכלו להתאים עבורך, מלגות על סמך מצב כלכלי או משפחתי, מלגות התנדבות שונות ומלגות ייעודיות למסלולי לימוד מסוימים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש.
תודה
בנושא המלגות הפנימיות אני מנסה כל שנה, זה עוזר מעט, כ1000 ש"ח בשנה. מחפשת מלגות חיצוניות שיתאימו, משהו ייעודי לאדריכלות לא מצאתי עד כה והשאר בשעות התנדבות רבות
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי אדריכלות
שלום תמר,
למיטב ידיעתי לא קיימות מלגות ייעודיות ללימודי אדריכלות ולכן אני ממליצה לך לחפש מלגות במאגר המלגות הענק שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה.
קחי בחשבון כי יש להתחיל להגיש מועמדות למלגות כבר בחודש פברואר מרץ ולא לחכות לרגע האחרון - בשלב זה של השנה מלגות רבות כבר נסגרו ולכן הסיכויים למציאת מלגה קטנים יותר.