שלום רב, בהגשת מלגת משרד החינוך אני נדרש לצרף "אישור שיקום שכונות" אשר צריך להיות חתום ע"י מנהל צוות ההיגוי החברתי. היכן אני יכול למצוא את הטופס שצריך להחתים את מנהל הצוות?
נ
נועה סטרוז
טופס אישור שיקום שכונות
שלום אנטון,
ברוב המקרים בהם נדרשים להציג טפסים הקשורים לשיקום שכונות יש לפנות לעירייה / מועצה אזורית בה אתה מתגורר שם יוכלו להסביר לך על התהליך ולהעביר אותך לגורמים המתאימים.
בברכה, נעה
א
אנטון
טופס אישור שיקום שכונות
תודה נועה, פניתי לעירייה והם אמרו לי לגשת למשרד מנהל הפרויקט והוא יחתים אותי על הטופס. אבל איזה טופס אני אמור להחתים? היכן אני מדפיס\מנפיק אותו? (מהעירייה אמרו לי שזה אמור להיות טופס שהמלגה מספקת...).
נ
נועה סטרוז
מלגת שיקום שכונות
שלום אנטון,
נשמע כי הוא מוציא עבורך טופס ומחתים אותך עליו. במידה ולא תוכל לבדוק באתר האינטרנט שלהם האם קיים טופס להדפסה. מלגת שיקום שכונות אינה מלגה אחת יחידה בכל מועצה ועירייה בה היא קיימת היא שונה כך שלא קיים גוף אחד אליו פונים - מי שמציע את המלגה מספק את הטפסים הנדרשים.
בברכה, נעה
א
אריאלה
מלגת משרד החינוך
היי אני לא מוצאת את טופס שיקום השכונות. היכן ניתן למצוא אותו למלגת משרד החינוך?.........?
נ
נועה סטרוז
טופס שיקום שכונות
שלום אריאלה,
ניתן למצוא את כל הטפסים הנדרשים להגשת מועמדות למלגה באתר משרד החינוך. במידה ואת לא מוצאת אותו באתר יש להתקשר למספר הטלפון או לשלוח דואר אלקטרוני לפי פרטי ההתקשרות המופיעים באתר משרד החינוך.
בברכה, נעה
מ
מיכל
אישור שיקום שכונות
שלום רב. בהמשך לשאולות בנושא. אני תושבת דרום מזרח תל אביב בשכונה הנחשבת בתוך "שיקום שכונות". ברצוני לדעת האם אני צריכה לפנות לעיריית תל אביב על מנת למצוא את האחראי על היגוי חברתי להחתמה על האישור? אם לא למי עליי לפנות? יש עמימות גדולה בנושא
נ
נועה סטרוז
מלגת שיקום שכונות
שלום מיכל,
עד כמה שידוע לי, את הטפסים הנדרשים למלגה וכל בירור לגבי המצאת מסמכים נדרשים לאישור ניתן לקבל במרכז קהילתי נווה אליעזר שפונה באופן ספציפי לתושבי דרום מזרח תל אביב. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגה ומוקדי הסיוע העירוניים.
טופס שיקום שכונות
היי, רציתי לשאול אם אני גרה ברמלה וכל העיר נחשב לאזור שיקום שכונות למעט השכונות החדשות, אני עדיין צריכה להביא אישור לזה שאני גרה באזור שיקום שכונות? (שאין לי מושג מאיפה אני משיגה אותו לא מצאתי באתר) או שמספיק שרואים בת.ז שאני גרה ברמלה ברחוב מסויים שהוא לא בשכונות החדשות?
ב
בתאל
שיקום שכונות- רשימת לימודי מקצוע זכאים למימון
שלום, היכן אני יכולה למצוא רשימה של לימודי המקצוע הזכאים למימון במסגרת מלגת שיקום שכונות של משרד בינוי והשיכון
נ
נועה חזן
מלגת שיקום שכונות
שלום בתאל,
מלגת שיקום שכונות לא ניתנת על סמך מסלול הלימודים בו את לומדת אלא לפי השכונה בה את גרה. את רשימת השכונות בכל עיר ניתן למצוא באתר האינטרנט של משרד הבינוי והשיכון. את יכולה להקליד בגוגל או אחד ממנועי החיפוש האחרים את המילים "מלגת שיקום שכונות" והקישור לאתר הוא בין הראשונים שיופיעו.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
א
אליוסף חסן
עזרה בצילום טופס שיקום שכונות
שלום רב, אני גר בנתיבות ואני רוצה לדעת היכן אני מוצא את הקובץ של הצילום לשיקום שכונות כדי לצרף אותו בפרק המסמכים של משרד החינוך. תודה רבה ויום טוב.
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
טופס שיקום שכונות
היי אליוסף,
ברוב המקרים בהם נדרשים להציג טפסים הקשורים לשיקום שכונות יש לפנות לעירייה / מועצה אזורית בה אתה מתגורר שם יוכלו להסביר לך על התהליך ולהעביר אותך לגורמים המתאימים.