הי אני מחפשת טלפון של מדור מלגות שיכולים לעזור לי זה מצב מיוחד. והטלפונים שהתקשרתי לא נכונים. אשמח אם ייצרו איתי קשר בהקדם עם מישהו ממדור המלגות שיכול לעזור לי תודה רבה
ע
ענת
מלגה משרד החינוך
הייתי בין ברי המזל שקיבלו כבר את הסיסמא ורציתי למלא את הטפסים אך נתקלתי בבעיה, אני משרתת מילואים אך נאלצתי לבטל את הזימון שלי בשנה האחרונה. באתר לא ניתן לציין כי אתה משרת מילואים ללא אישור מילואים מהשנה האחרונה. איך ניתן לפתור זאת?
נ
נועה סטרוז
הגשת מועמדות למלגת משרד החינוך
שלום ענת,
במידה ומדובר בתנאי הכרחי לקבלת המלגה עלייך לפנות בטלפון למשרד החינוך (לפי פרטי ההתקשרות המופיעים באתר) ולברר מולם מה האפשרויות שלך וכיצד תוכלי להשיג אישור חלופי כדי להגיש מועמדות.
בברכה, נעה
י
יפעת ספיר
זכאות למלגה בעקבות מצב יוצא דופן
אני מנסה לחייג למשרד החינוך אך אין מענה. אני מעוניינת לבדוק בצורה פרטנית (אישית לא בפורום זה) לגבי זכאותי למלגה לשנה"ל הנוכחית בעקבות מצב חריג. מבקשת לדעת איך ניתן לקבל מענה בהקדם. תודה מראש.
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום יפעת,
לצערי אנחנו לא עובדים מטעם משרד החינוך ושותפים פעילים לפרויקט המלגות שלהם כך שאין באפשרותנו לקשר אותך בצורה אחרת. הדרך היחידה היא להתאזר בסבלנות ולהמתין שיענו לך. חשוב לקחת בחשבון שהמון פניות מגיעות בשבועות האחרונים וזמני ההמתנה גבוהים יחסית.
בברכה, נעה
נ
נג'דייה
בירור לגבי מסמכים בבקשה למלגה
איך אני יוצרת קשר טלפוני כדי לברר לגבי מסמכים נחוצים למלגה.
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום נג'דייה,
הגעת לפורום לימודים כללי ולא למשרד החינוך או טלדור. לקבלת מידע על המלגה עלייך לפנות ישירות למשרד החינוך. קחי בחשבון שאם טרם הגשת מועמדות המלגה נסגרה כבר ותוכלי להגיש מועמדות רק בשנה הבאה.
בברכה, נעה
ת
תמר
מלגת משרד החינוך
היי, סוף סוף קיבלתי שם משתמש להגשת מלגה למשרד החינוך. עם זאת, אני לא מבינה לאן אני מגישה את המסמכים למלגה? כל מה שיש לי כרגע זו אפשרות לשנות סיסמא.. עם מי ניתן ליצור קשר ולברר את הסוגיה? תודה מראש על המענה! :)
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום תמר,
מענה לכל השאלות שלך תוכלי לקבל מול טלדור / משרד החינוך. פרטי ההתקשרות שלהם מופיעים באתר משרד החינוך ובעמוד הכניסה לפורטל הגשת המועמדות. היות והמלגה נפתחה לאחרונה חשוב להתאזר בסבלנות היות וככל הנראה זמני ההמתנה למענה יחסית גבוהים.
בברכה, נעה
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום חווה,
הפנייה נעשית השנה באמצעות האתר של משרד החינוך, יהיה לך יותר קל להשיג את צוות התמיכה דרך האתר ולא להתקשר לחברת טלדור כמו בכל שנה.