שלום .. האם קיימת מלגה לבוגרי נוער בסיכון , אציין שלא עשיתי צבא/ שירות לאומי .. תודה .
נ
נועה סטרוז
מה הכוונה ב"בוגרי נוער בסיכון"?
שלום רב,
לא ברור כל כך מההודעה שלך מה הכוונה ב"בוגרי נוער בסיכון" - האם אתה נחשב נוער בסיכון? האם עבדת או למדת את התחום? נשמח מאוד לסייע לך אך השאלה שלך לא ברורה מספיק כדי שאעניק לך את התשובה הטובה ביותר.
תוכל לפנות אלינו בשנית באמצעות הפורום או להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ויועץ מטעמנו יחזור אלייך בהקדם כדי לסייע לך.
בוגרת תכנית של נערים בסיכון
שלום , תודה על ההתייחסות. אני סטודנטית באוניברסיטה הפתוחה, אסיים בקיץ חצי תואר. את 12 שנות הלימוד שלי סיימתי בתוכנית של קידום נוער, תוכנית לנערים שפרשו ממוסדות נורמטיביות המוגדרים כנוער בסיכון , זו הכוונה לבוגרי נוער בסיכון... היום אני בת 28, מתקשה עם גובה שכר הלימוד , בנוסף לא התגייסתי ולא עשיתי שום סוג של שירות. האוניברסיטה הפתוחה ממנת 2 קורסים בלי תשלומים נלווים ( זו המלגה שהם העניקו לי ) . אשמח לשמוע אם קיימת מלגה עבורי, עצם העובדה שלא התגייסתי מקשה עליי למצוא מלגה, תודה מראש..
נ
נועה סטרוז
מלגות לבוגרי תוכניות נוער בסיכון
שלום רב,
יש מגוון מלגות שאינן קושרות לשירות צבאי או לאומי ודווקא קשורות למצב משפחתי וכלכלי, ביניהן מלגות פר"ח וסחלב שמציעות מלגות וסיוע במימון הלימודים בתמורה לשעות התנדבות שבועיות. היות וקיימות מאות מלגות בישראל ביניהן לא מעט שיוכלו להתאים עבורך אני מצרפת עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש.