שלום רב, בפנייה שלי אליכם נאמר לי שבפברואר יפורסמו הטפסים להורדה לצורך הגשת מלגה למשרד החינוך. מה קורה ?: תודה שירלי
ד
דימונה
מלגת משרד חינוך
אני לומד באיבורסיטה הפתוחה ומצב שלי קשה מאוד
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום רב,
מלגת משרד החינוך אמורה להיפתח להרשמה כבר במהלך החודש הקרוב והגשת המועמדות תתקיים השנה באופן מקוון בלבד. ניתן להתעדכן בפרטים באתר משרד החינוך / את טלדור.
אני אישית ממליצה לך להגיש מועמדות למלגות נוספות במקביל (מלגות פנימיות של מוסד הלימודים, מלגות לחיילים משוחררים בו בוגרי שירות לאומי, מלגות פריפריה ועוד).
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל למצוא מידע על מגוון מלגות שונות שיוכלו להתאים עבורך.
פנייה באופן מקוון
שלום, ברצוני לדעת אם בקשה למילגה ממשרד החינוך אין צורך במשלוח לטלדור בדואר ואם כן איפה הלינק בו ניתן להגיד בקשה באופן מקוון. אבקשה לחזור אליי במייל או אסימס היות ואני סטודנטית חירשת . תודה נירה ידין
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום נירה,
נכון לעכשיו, לפי פרסומים של משרד החינוך, לא יהיה צורך במשלוח של הערכה בדואר. הגשת המועמדות תהיה באופן מקוון בלבד.
יש לעקוב אחר ההנחיות המתעדכנות באתר משרד החינוך וניתן לפנות לטלדור באופן ישיר לקבלת מידע מעודכן.
בברכה, נעה
נ
נועה סטרוז
הגשת מועמדות למלגת משרד החינוך
שלום שירלי,
כפי שציינו פה כבר מספר פעמים, הגשת המועמדות למלגת משרד החינוך לא מתבצעת באתר שלנו אלא באתר משרד החינוך / טלדור בלבד. יש לעקוב אחר ההנחיות והפרסומים באתר משרד החינוך לגבי פתיחת ההרשמה למלגות.
עד כמה שידוע לי ישנו עיכוב קל בפתיחת המלגה להרשמה השנה אך אין זה אומר שהזמן להגשת המועמדות יתקצר. לפרטים נוספים לגבי תאריך פתיחה מדויק ניתן לפנות ישירות לטלדור שמפעילה את המלגה עבור משרד החינוך.