אני מעוניינת ללמוד תואר ראשון ואני המימון היחידי ולהורים אין אפשרות לעזור ללימודים אשמח אם יש אפשרות לעזור
ס
ספיר מאיה
מעוניינת במלגת לימודים
אני מעוניינת ללמוד לתואר ראשון . אשמח למלגה על מנת שאוכל להגשים את עצמי .
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי תואר ראשון
שלום ספיר,
ברחבי הארץ יש מגוון מוסדות וגופים שונים המציעים מלגות ייעודיות לסטודנטים לתואר ראשון, ביניהם משרד החינוך, מפעל הפיס, פרויקט פר"ח, הקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים, פרויקט סחל"ב ועוד.
כל המלגות הללו ומגוון מלגות נוספות מופיעות במאגר המלגות הענק שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה שם תוכלי לחפש מלגות לפי נושאים או קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש המתקדם.
חשוב לשים לב כי חלק מהמלגות נפתחות מוקדם יותר מאחרות, כמו למשל מלגת משרד החינוך שאמורה להיפתח להגשת מועמדות כבר החודש ואילו מלגות אחרות נפתחות לקראת הקיץ.
אני ממליצה לך להגיש כמה שיותר בקשות לכמה שיותר מלגות כך תוכלי להעלות את הסיכוי שלך ובסופו של דבר לבחור את המלגות המתאימות ביותר עבורך.
מלגות ללימודי תואר ראשון קיימות בשפע, במיוחד כשמתחילים לחפש בשלב כה מוקדם בשנה לקראת שנת הלימודים הבאה. השבוע משרד החינוך פותח את המלגה שלו והיא בן המבוקשות והגבוהות בארץ, קיימות גן מלגות מטעם מפעל הפיס, מלגות לחיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא, מלגות התנדבות שונות כמו פר"ח או סחלב ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לחפש מלגות שונות לפי נושא או קריטריונים ספציפיים.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך.
מלגות
היי שלום אני סטודנטית הלומדת לתואר ראשון אני צריכה עזרה גדולה במימון הלימודים אני באה ממשפחה ברוכת ילדים ואני זקוקה למתן סיוע לשכר הלימוד. שכר הלימוד הינו יקר מאד ואני רוצה להמשיך ללמוד ולהתקדם אשמח לשיתוף הפעולה
נ
נועה סטרוז
מלגות למימון הלימודים
שלום שרה,
לפני הכל חשוב לציין כי מלגות לשנת הלימודים הנוכחית כמעט ולא קיימות יותר (אם בכלל) ולכן כל האינפורמציה שאני מעניקה לך רלוונטית הרבה יותר לקראת שנת הלימודים הבאה.
קיימות מגוון מלגות שונות לסטודנטים במסלולים האקדמיים השונים, ביניהן מלגות מטעם משרד החינוך, שנפתחות כבר החודש להגשת מועמדות, מלגות לחיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא, מלגות התנדבות כמו פר"ח או סחל"ב שבתמורה להתנדבות בקהילה מסייעות במימון הלימודים ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי למצוא מגוון מלגות ולאתר מלגות ספציפיות לפי קריטריונים או מילות מפתח.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיתאימו עבורך.
מלגות
היי שלום לך נעה! לגבי המלגות שאמרת לי שהם רלוונטיות רק לשנה הבאה, אם אני מסיימת את לימודי לתואר ראשון באוגוסט אני אוכל לקבלם?
נ
נועה סטרוז
את מסיימת באוגוסט הקרוב?
שלום שירה,
לצערי, אם את מסיימת הלימודים באוגוסט הקרוב מלגות הלימודים לשנת הלימודים הבאה לא רלוונטיות עבורך ורוב המלגות החיצוניות עבור שנת הלימודים הנוכחית כבר נסגרו כך שהסיכוי הטוב ביותר שלך הוא פנייה למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיתאימו עבורך.