מחפשת טפסים מלגת החינוך או מלגה ללומדי אנגלית ולא מוצא
נ
נועה סטרוז
באיזה מסלול את לומדת?
שלום רובה,
לא ברור באיזה מסלול את לומדת אנגלית - תואר? קורס פרטי? מלגת משרד החינוך פונה רק למי שלומד במסלולים אקדמאים כך שאם את לומדת קורס אנגלית המלגה לא מתאימה עבורך ובכל מקרה היא טרם נפתחה.
מלגת משרד החינוך תעבוד השנה בצורה מקוונת בלבד ויש לעקוב אחר ההנחיות באתר שלהם ושל טלדור לקבלת המידע הנדרש לגבי הגשת המועמדות.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגה, תנאי הקבלה, ההטבות המוצעות דרכה ועוד.
מלגה משרד החינוך
אני תסנים גבארה בת 19 שנים לומדת ניהול מערכות בריאות במכללה האקדמית לישראל-רמת גן שנה תשע"ז אני מבקשת מלגה של משרד החינוך כי אני מאוד צריכה למלגה שתעזור לי בתשלום הגבוה של המכללה ויש לי שאלה, השאלה היא! מאיפה אני יכולה לביא טפסים למלגה למלא אותם! ומתי מועד פתיחה של מלגה משרד החינוך! איך אני יכולה להגיש את הטפסים אחרי שממלא אותם! תודה
נ
נועה סטרוז
הגשת מועמדות למלגת משרד החינוך
שלום תסניים,
הגעת לפורום לימודים כללי ולא לטלדור שמפעילה את מלגת משרד החינוך.
כדי להגיש מועמדות למלגת משרד החינוך עלייך לגשת לאתר שלהם או לאתר טלדור ולהתחיל בתהליך.
שימי לב כי השנה הגשת המועמדות למלגה מתקיימת באופן מקוון בלבד ופרטי ההתקשרות עם טלדור נמצאים באתר האינטרנט של משרד החינוך מולם תוכלי לבדוק את תהליך הגשת המועמדות למלגה.
מלגות משרד החינוך
היי , אני יודעת שיש מלגה של משרד החינוך שאמורה להיפתח החודש.. אבל היא לא נפתחה ואני לא מוצאת אף קישור למילוי הטופס המקוון.. אשמח לעזרה
נ
נועה סטרוז
שלום גל,
היות והשנה התהליך שונה אנחנו ממליצים לפנות ישירות לטלדור לקבלת מידע על מועד פתיחת הגשת המועמדות והתהליך הגשת המועמדות למלגה.
את פרטי התקשרות של טלדור ניתן למצוא באתר האינטרנט שלהם או של משרד החינוך.
בברכה, נעה
ב
בן
מלגת משרד החינוך
האם יש מידע או דרך להגיש טפסים למגלת משרד החינוך 2017? אני לא מוצא שום מידע עדכני הכל עדיין מדבר על 2016 כמו כן במכללה בא אני לומד נאמר שהטפסים הפכו להיות אונליין השנה למלגה זו אשמח למידע בנושא.
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום בן,
המלגה אכן תתקיים בצורה מקוונת בלבד השנה וכל ההתנהלות היא מול חברת טלדור שמנהלת את מלגות משרד החינוך.
המלגה טרם נפתחה (לפחות נכון להיום) ולכן אי אפשר למצוא את הקישורים להגשת המועמדות.
אני ממליצה לך ליצור קשר ישיר עם טלדור כדי לברר לגבי תאריך הגשת המועמדות כך שלא יקרה שתפספס אותו בטעות.
בברכה, נעה
ש
שירלי
מלגת משרד החינוך
בוקר טוב, אשמח לדעת מתי טפסי מלגת משרד החינוך יועלו לאתר ? לצערי אני מנסה ליצור קשר טלפוני עם חברת טלדור ואין מענה לשיחות. לתשובתכם אודה.
נ
נועה סטרוז
שלום שירלי,
למיטב ידיעתי מלגת משרד החינוך נפתחת בתחילת חודש פברואר. יש להקפיד ולעקוב אחר ההנחיות שיופיעו באתר היות ולא ציינו תאריך ספציפי בו תיפתח המלגה להגשת מועמדות.