הגשת טפסים למלגות לשנת תשע"ז - משרד החינוך/שיקום שכונות
הגשת טפסים למלגות לשנת תשע"ז - משרד החינוך/שיקום שכונות
ג.א
11 תגובות
שלום, ברצוני להגיש טפסים למלגת משרד החינוך/שיקום שכונות. ניגשתי לחנות הספרים באוניברסיטה והם טענו שהשנה מגישים טפסים באינטרנט לא דרכם. באתר של משרד החינוך עדיין מפורסם על המלגות של שנת תשע"ו, מתי יפתח האפשרות להגיש באינטרנט ויתעדכן לגבי שנת תשע"ז? תודה לעונים.
א
אורית
למה אין מסמכים למלגת חינוך?
היי אני מעוניינת להגיש טפסים לבקשת מלגת משרד החינוך .מהמכללה מסרו כי ניתן להוריד מהאינטרנט אבל חיפשתי ולא מצאתי. ומתי המועד האחרון להגשה ?
נ
נועה סטרוז
הגשת מועמדות למלגת משרד החינוך
שלום אורית,
המלגה אכן תוגש בצורה מקוונת השנה אך למיטב ידיעתי ההרשמה אליה טרם נפתחה ולכן לא ניתן למצוא את הטפסים הנדרשים להורדה באתר. היות והמלגה נפתחת בד"כ בחודש ינואר של כל שנה אני ממליצה להמשיך ולעקוב לפחות פעם ביום כדי לראות האם ישנה התפתחות.
בברכה, נעה
א
ארז
מלגת משרד החינוך
שלום, האם המלגה נפתחה או טרם?
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך טרם נפתחה
שלום ארז,
תוכל לעקוב אחר ההנחיות והעדכונים באתר משרד החינוך, שם יפרסמו מתי במהלך הסמסטר השני המלגה תיפתח ומה התהליך להגשת המועמדות השנה.
בברכה, נעה
י
יהודית
טפסי מלגה
נא לחזור אליי בהקדם האפשרי
נ
נועה סטרוז
מלגות לימודים
שלום יהודית,
לא ברור מההודעה שלך באיזו מלגה את מתעניינת, מה בדיוק את צריכה, מה את לומדת והיכן. מבלי לדעת את הפרטים הללו מאוד קשה לי לסייע לך למצוא מלגות שיתאימו עבורך ולהסביר על תהליך הגשת המועמדות.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים ולקבל את כל המידע לו את זקוקה. במידה ואת עדיין מעוניינת שיחזרו אלייך תוכלי להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצמוד להודעה שלך.
אשמח לסייע לך אך לא ציינת שום מידע על עצמך - באיזה מסלול לימודים את/ אתה לומדים, בן/בת כמה, האם יש מלגה ספציפית בה את או אתה מעוניים ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו ניתן לאתר מלגות לפי קריטריוני ספציפיים ולהגיש מועמדות למלגות המתאימות ביותר עבורך. חשוב לשים לב שחלק מן המלגות, כמו למשל מלגת משרד החינוך נפתחות כבר בחודש הקרוב אז לא מומלץ להמתין לרגע האחרון כדי להגיש מועמדות.
מלגת לימודים
שלום לכם קורים לי אלאא סטודנטית שנה שנייה באוניברסיטה הפתוחה בת 19 שנה בבקשה ממכם רוצה שתעזרו לי עבור בקשת מלגה כדי להשלים את למודי ולהגשים את החלום שלי בבקשה ממכם תעזרו לי אני אשלח לכם מה שתבקשו לגבי כל הניירת אשמח מאוד אם תעזרו לי אפילו אם בסכום קטן כדי לרשום לסמסטר הבא תודה לכם
נ
נועה סטרוז
מלגות לימודים
שלום אלאא,
הגעת לפורום לימודים כללי שאינו עוסק במתן מגוון מלגות לסטודנטים אלא יותר בהכוונה למציאת מסלולי הלימוד המתאימים, מוסדות הלימוד המתאימים וכמובן המגלות המתאימות לכל אחד.
היות ואת לומדת באוניברסיטה הפתוחה תוכלי להגיש בקשה לאחת מהמלגות הפנימיות שהם מציעים באתר האינטרנט שלהם. בנוסף, קיימות מלגת חיצוניות שיוכלו להתאים עבורך, כמו למשל מלגות משרד החינוך, מלגת מפעל הפיס, מלגות לתושבי פריפריה ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לחפש ולאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש.
חשוב לציין כי רוב המגלות עבור השנה הנוכחית כבר נסגרו ובמהלך החודש הקרוב יתחילו להיפתח המלגות לקראת שנת הלימודים הבאה.