אני סטודנטית שנה שנייה בתואר ראשון למדעי ההתנהגות, אני מקבלת מימון ללימודים מטעם המכללה ומטעם מנהל הסטודנטים. אני מעוניינת לקבל מידע על מלגות קיום על בסיס סוציואקונומי המיועדת לסטודנטים שגדלו בפריפריה. תודה:)
נ
נועה סטרוז
מלגות פריפריה
שלום אביבית,
מלגות פריפריה פונות לסטודנטים תושבי הפריפריה שלומדים ברחבי הארץ, סטודנטים שלומדים בירושלים וסטודנטים שעברו לפריפריה לשם לימודים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות השונות לתושבי הפריפריה אך חשוב לציין כי אם את מבלת מימון מלא ללימודים יש סיכוי שלא תוכלי לשלב מלגות נוספות או לקבל סיוע נוסף היות וההוצאות שלך נמוכות בהרבה משל סטודנטים אחרים שמשלמים גם על הלימודים וגם על המחיה. אני ממליצה לך לבדוק מול הקרנות השונות האם זה אפשרי כדי שלא יפסלו אותך על הסף או יבטלו לך גם את המלגות שכבר אישרו לך.
מלגת פריפריה
מבקשת עזרה בנסיעות ובמעונות אני משלמת המון כסף למעונות באוניברסיטת ת"א ע"י במלגת קיום
נ
נועה סטרוז
האם את כבר מקבלת סיוע ?
שלום הלל,
האם את כבר מקבלת מלגת קיום? ההודעה שלך לא כל כך ברורה ולכן קשה לי להמליץ ל מלגה שתתאים עבורך.
במידה ואת כבר זכאית למלגה ומממשת אותה עלייך לבדוק האם בכלל ניתן לשלב איתה מלגות נוספות כדי שלא תאבדי את כל הסיוע הניתן לך בתהליך.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לאתר מלגות לפי נושאים או מילות מפתח באמצעות לשונית החיפוש. במאגר תוכלי למצוא מלגות קיום, מלגות פריפריה, מלגות לחיילים משוחררים ועוד.
מלגת קיום
היי. אני לא מקבל מלגת קיום. אני מקבלת מלגת שכר לימוד ואין לי מניעה מקבלת מלגה נוספת עבור קיום ומחיה.
תודה.
נ
נועה סטרוז
מלגות קיום
שלום דולב,
ברחבי הארץ יש מגוון קרנות ומוסדות הלימוד המציעים מלגות קיום. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על הקרנות השונות ומוסדות הלימוד המציעים אותן אך חשוב לקחת בחשבון כי הרבה פעמים נותנים עדיפות למועמדים שאינם זכאים לשום מלגה אחרת ולא מממשים שום מלגות אחרות במהלך השנה.