נרשמתי ללימודים, ומתחילה בשבוע הבא. מאוד רוצה וצריכה מלגה, אשמח שיחזרו
מ
מרח אבו סעדה
מצב כלכלי מעט מאוד
בת 21 , לא עובדת , נרשמתי ללימודים באוניברסיטה הפתוחה , ל- "תואר מדעי רוח וחינוך " .. אמא לא עובדת בגלל שהיא חולה סכרת .. אבא עובד אבל לא יכול לעזור לי בשכר הלימודים מקווה שתקבלו בקשתי למלגה .. להמשיך לימודים !
נ
נועה סטרוז
מלגות לתואר באוניברסיטה הפתוחה
שלום מרח,
האוניברסיטה הפתוחה מציעה מגוון מלגות ייעודיות לסטודנטים במסלולי הלימוד השונים: מלגות התנדבות, מלגות לפי מצב כלכלי, מלגות ייעודיות לתושבי פריפריה או שכונות מצורה, מלגות לסטודנטים מצטיינים ועוד. כדי לקבל מידע על המלגות השונות ולהגיש מועמדות עלייך לגשת למזכירות האוניברסיטה ומשם להמשיך את התהליך.
קיימות כמובן גם מלגות חיצוניות שונות ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לחפש מלגות שיתאימו עבורך לפי קריטריונים ספציפיים. עם זאת, חשוב לזכור כי שנת הלימודים כבר החלה ורוב המלגות במאגר המלגות כבר לא רלוונטיות ולכן רובן יוכלו לשמש אותך לקראת שנת הלימודים הבאה בה אני ממליצה לך להתחיל להתעניין במלגות כבר בחודש ינואר ולא לחכות לרגע האחרון.
בקשת מילגה ללימודים שנה א
אני ובעלי שכירים ויש לנו 3 בנות מתבגרות והרבה הוצאות, כמובן. קבלת מילגה ללימודי שנה א תעזור לי מאוד ואז אוכל ללמוד בראש שקט.
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודים בשנה א'
שלום מגדה,
היות ושנת הלימודים כבר החלה רוב המלגות החיצוניות כבר לא רלוונטיות (רובן נסגרות לפני פתיחת שנת הלימודים) ולכן הצעד הראשון הוא פנייה למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך. רוב מוסדות הלימוד בארץ מציעים מלגות פנימיות לסטודנטים שלהם כדי לסייע לאלו המתקשים במימון הלימודים.
במידה והמלגות הפנימיות ממוסד הלימודים לא מתאימות עבורך תוכלי לפנות למאגר המלגות שצירפתי עבורך המציע מידע על מגוון מלגות שונות - החל ממלגות למצטיינים ועוד למלגות לתושבי פריפריה או מלגות על סמך מצב כלכלי. המאגר בנוי כך שתוכלי לחפש מלגות לפי נושאים או קריטריונים ובכך לצמצם את הרשימה לכזו של מלגות שמתאימות עבורך במיוחד.
מלגה לתואר ראשון
שלום, איך אפשר לקבל מלגה לתואר ראשון למצב כלכלי נמוך!
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי תואר ראשון
שלום מחמוד,
יש מספר לא קטן של גופים ומוסדות ברחבי הארץ המציעים מלגות ייעודיות ללימודי תואר ראשון, ביניהם: מלגות לחיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא, מלגות לסטודנטים מצטיינים בלימודים או בתנאי הקבלה, מלגות פריפריה הניתנות לפי אזורי מגורים, מלגות לפי מסלולים לימוד ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל לחפש מלגות לפי קריטריונים ולצמצם את החיפוש בצורה הטובה ביותר.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו אתה לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים לך.
חשוב לקת בחשבון כי שנת הלימודים כבר החלה ולכן חלק לא קטן מהמלגות כבר לא רלוונטיות ולקראת שנת הלימודים הבאה מומלץ לא לחכות לרגע האחרון ולהתחיל בחודש ינואר ואף לפני להתעניין במלגות.
כדי לסייע לך במציאת המלגה המתאימה אנחנו צריכים יותר מידע על המסלול שבו אתה לומד ומוסד הלימודים בו אתה לומד.
אתה מוזמן לפנות אלינו בשנית עם מידע נוסף כך שנוכל למקד את התשובה שלנו ובינתיים צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל לחפש מלגות ספציפיות לפי קריטריונים או מילות מפתח.
חשוב לציין כי שנת הלימודים כבר החלה כך שרוב המלגות החיצוניות כבר נסגרו ולכן אני ממליצה לך במקביל לפנות למוסד הלימודים בו אתה לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך.
נשמח מאוד לסייע לך ולחזור אלייך עם מידע אך ההודעה שלך חסרת אינפורמציה לחלוטין ולכן כל המידע שנעניק לך יהיה כללי ולא ממוקד למסלול או למוסד הלימודים בו את לומדת.
את מוזמנת לפנות אלינו בשנית עם מידע נוסף או למלא את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ויועץ מטעמנו יחזור אלייך בהקדם.
ראשית חשוב לציין כי הגעת לפורום לימודים כללי, אנחנו לא עובדים מטעם מוסד לימודים ספציפי. אם את מעוניינת שיחזרו אלייך לגבי מלגה מסוימת במוסד לימודים ספציפי עלייך לפנות ישירות למוסד הלימודים עצמו. אך אם את מעוניינת שנציג מטעמנו יחזור אלייך כל שעלייך לעשות הוא להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר הצמוד להודעה שלך ויחזרו אלייך בהקדם.
היות וציינת שאת מחפשת מלגה צירפתי לך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לחש מלגות לפי נושאים או קריטריונים ספציפיים. תוכלי למצוא שם מלגות ייעודיות לסטודנטים מצטיינים, מלגות לפי עדות או מצב כלכלי, מלגות התנדבות ועוד.