שלום אני מעוניינת ללמוד אני אם חד הורית ורוצה קצת להתפתח. אך אין ביכולתי כסף ללמוד, האם יש מישהו שעוזר בדברים כאלה?
נ
נועה סטרוז
מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות
שלום ג'נט,
יש כמה מוסדות וגופים ברחבי הארץ המציעים מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות ביניהם: תכנית מפנה, מלגות נעמת, מלגות התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות גם למוסד הלימודים בו את מתכננת ללמוד לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך וגם לביטוח לאומי או לשכת התעסוקה כדי לברר לגבי אפשרויות סיוע מטעמם.
יש כמה גופים ברחבי הארץ המציעים מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות, ביניהם: תכנית מפנה, מלגות נעמת, מלגות התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד. בנוסף למלגות שציינתי קיימות כמה מלגות נוספות שיכולות להתאים עבורך ולכן צירפתי לך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על המלגות הללו.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך וגם לביטוח לאומי או לשכת התעסוקה כדי לברר לגבי אפשרויות סיוע מטעמם.
מלגה לחד הורית - לימודי תואר ראשון
בקשה למלגת לימודי תואר ראשון, אני אם חד הורית שמתחילה ללמוד וצריכה עזרה.
נ
נועה סטרוז
מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות
שלום יעל,
יש כמה גופים ברחבי הארץ המציעים מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות, ביניהם: תכנית מפנה, מלגות נעמת, מלגות התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד. בנוסף למלגות שציינתי קיימות כמה מלגות נוספות שיכולות להתאים עבורך ולכן צירפתי לך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על המלגות הללו.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך וגם לביטוח לאומי או לשכת התעסוקה כדי לברר לגבי אפשרויות סיוע מטעמם.