אני מעוניינת ללמוד לתואר שני באנתרופולוגיה או קרימינולוגיה בוטניקה או ביולוגיה או רפואה סינית או ספורט =אם יש מלגות ומעונות - לגיל השלישי
ש
שני יונגר
איפה ומה בדיוק את רוצה ללמוד?
שלום אהובה,
לפני הכל לתואר שני יש מעט מאוד מלגות ולכן זו עלולה להיות בעיה בלי קשר לתכנים של התואר. אני מציעה שתחליטי לפני הכל מה את רוצה ללמוד ואיפה את רוצה ללמוד לתואר ואז יהיה קל יותר לנסות ולאתר מלגות פוטנציאליות.
מלגה לקורס מאמני כושר אאוטדור בוינגייט
שלום בתחילת נובמבר אתחיל לימודים בוינגייט אני בת 51 לא עובדת כבר 6 שנים האם יש לי אפשרות לקבלת מילגה והיכן ? תודה דקלה
נ
נועה סטרוז
מלגה ללימודים בוינגייט
שלום דקלה,
היות ואנחנו נמצאים בפתח שנת הלימודים כמעט ולא קיימות יותר מלגות חיצוניות ולכן אני ממליצה לך לפנות לפני הכל למזכירות מוסד הלימודים לקבלת מידע על מלגות פנימיות שהם יכולים לציע לך.
במכון וינגייט מגוון מלגות שונות הפונות לסטודנטים המתקשים לממן את שכר הלימוד בעצמם - מלגות התנדבות שונות, מלגות מצטיינים, מלגות על סמך מצב כלכלי ועוד. חשוב מאוד שתיגשי למזכירות כמה שיותר מהר כדי לברר את העניין אחרת תפספסי גם את המלגות שעוד נשארו רלוונטיות.
במידה ולא יתאימו לך המלגות מהמכללה תוכלי לפנות למאגר המלגות הענק שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה. עם זאת אציין שוב כי חלק מאוד גדול מהן כבר לא רלוונטיות ולקראת שנת הלימודים הבאה אני ממליצה לך להתחיל ולחפש מלגות כבר בחודש ינואר או פברואר לכל המאוחר.