אני סטודנטית המממנת את לימודי לבד ורציתי לשאול אם יש גורמים\ מלגות שיכולים לסייע לי בזאת.
ש
שני יונגר
איתור מלגה לתואר ראשון
שלום מוריה,
תלוי מאוד מה את לומדת ומהן הסיבות לכך שאת מממנת לבדך את הלימודים. בנוסף, שירת צבאי או לאומי הם גורמים חשובים מאוד בכל הנוגע למלגות. את מוזמנת להיכנס לדיקן הסטודנטים במוסד הלימודים שבו את לומדת ולברר מולם כמו כן לאגודת הסטודנטים. מעבר לזה אני מצרפת לך קישור עם כלל המלגות בישראל. עשי חיפוש ואני מאוד מקווה שתהיה לך רשימה ארוכה של מלגות להגיש אליהן בקשה. הגישי כמה שיותר בקשות למלגות כדי להגדיל סיכויים לקבל מלגה השנה.
בקשת מלגות
אני נרשמתי לתואר...איך אני מקבלת מלגות!!
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודים
שלום קמה,
לפני הכל חשוב לציין שני דברים - לא ציינת מה את הולכת ללמוד, איפה ובאיזה מסלול (תואר ראשון, שני או אולי דוקטורט?) והחשוב יותר - בשלב זה של השנה חשוב מאוד שתיקחי בחשבון כי כמעט ולא נותרו מלגות פתוחות לשנת הלימודים הקרובה.
ישנן מלגות פר"ח או מלגות התנדבות שונות ומלגות פריפריה וישנן מלגות מטעם מוסדות הלימוד עצמם. אני אישית ממליצה לך להתחיל בפר"ח ובמוסד הלימודים שלך כדי לברר לגבי מלגות פנימיות ולשים לב שלקראת שנת הלימודים הבאה את מתחילה להתעניין במלגות כבר בדצמבר או ינואר לכל המאוחר ולא שבוע לפני שמתחילים הלימודים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לחפש מלגות שעדיין פתוחות השנה ולהתחיל להתעניין במלגות שיתאימו עבורך לשנה הבאה.