יש לי שתי בנות לומדות לתואר ראשון ואני המפרנס היחיד וקשה לי לשלם עבור שתיהן
ס
סוהיר
בירור בקשר למלגות קיימות
אני ושני ילדי מתחילם ללמוד השנה ורציתי לדעת מה עוד רלוונטי במלגות היום
נ
נועה סטרוז
מלגות לשנת הלימודים הקרובה
שלום סוהיר,
היות ואנחנו נמצאים ממש בפתח שנת הלימודים האקדמית לא נותרו הרבה מלגות מטעם גופים חיצוניים ולכן אני ממליצה לך לפנות קודם כל למוסד הלימודים (או מוסדות הלימודים) בהם אתם מתחילים ללמוד כדי לברר לגבי מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורכם. רוב מוסדות הלימוד בארץ מציעים מלגות במיוחד כאשר מדובר באוכלוסיות מוחלשות ובבני משפחה שלומדים במקביל.
במקביל, צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו ניתן לחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים (מצב כלכלי, משפחתי, בריאותי ועוד).
לקראת שנת הלימודים הבאה אני ממליצה לכם להתחיל ולהגיש מועמדות למלגות השונות כבר בחודש דצמבר או ינואר לכל המאוחר כדי לא לפספס אף מלגה כמו שקרה לכם השנה.
למיטב ידיעתי לא קיימות מלגות ייעודיות לכמה בני משפחה שלומדים במקביל, לפחות לא מטעם גופים ומוסדות חיצוניים. יכול מאוד להיות ואף סביר שמוסדות הלימוד עצמם יוכלו להציע לך סיוע היות ושתי בנותייך לומדות לתואר ולכן אני ממליצה לך לפנות קודם כל למוסד או מוסדות הלימוד בהן הן לומדות לקבלת מידע על אפשרויות סיוע.
בנוסף, קיימות מלגות נוספות שיוכלו להתאים להן, גם ללא קשר לכך שהן לומדות במקביל - מלגות התנדבות שונות, מלגות לתושבי פריפריה, מלגות על סמך מצב כלכלי ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל למצוא מגוון מלגות שונות ולחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש.