אני אמא חד הורית +3 התקבלתי לתואר שני ומצבי הסוציוקונומי קשי נא תעזרו לי באיתור מלגה מתאימה והעוזרת לי בהמשך את דרכי. תודה מראש
נ
נועה סטרוז
מלגות לאמהות חד הוריות לתואר שני
שלום לילי,
קיימות מספר מלגות ייעודיות בישראל הפונות להורים יחידנים, ביניהן: תכנית מפנה, מלגות נעמת, מלגות התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות הללו ומספר מלגות נוספות שיכולות להתאים עבורך.
במקביל אני ממליצה לך לפנות גם למוסד הלימודים עצמו לקבלת מידע על מלגות פנימיות שהם יכולים להציע עבורך.
חשוב לציין כי קיימות גם מלגות ייעודיות לנשים (לאו דווקא חד הוריות) שיוכלו להתאים עבורך שאותן תוכלי למצוא ג כן שאתר שלנו - כל שעלייך לעשות הוא לכתוב "מלגות לנשים" בלשונית החיפוש הנמצאת בצידו השמאלי (העליון) של המסך.
מלגה לתואר שני
מבקשת עזרה במציאת מלגות לתואר שני. אני אם חד הורית מעל גיל 40...
נ
נועה סטרוז
מלגות לתואר שני לאמהות חד הוריות
שלום רוני,
בישראל, קיימות מספר מלגות ייעודיות הפונות ספציפית להורים יחידנים, ביניהן: תכנית מפנה, מלגות נעמת, מלגות התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות הללו ומספר מלגות נוספות שיכולות להתאים עבורך.
חשוב לציין כי קיימות גם מלגות ייעודיות לנשים (לאו דווקא חד הוריות) שיוכלו להתאים עבורך שאותן תוכלי למצוא ג כן שאתר שלנו - כל שעלייך לעשות הוא לכתוב "מלגות לנשים" בלשונית החיפוש הנמצאת בצידו השמאלי (העליון) של המסך.
במקביל, אני ממליצה לך בחום לפנות למוסד הלימודים עצמו (בו את מתחילה ללמוד) לקבלת מידע על מלגות פנימיות מטעמם שיכולות להתאים עבורך.