לומדת בסמינר בית יעקב בחיפה חינוך מיוחד, בשילוב בדיקת תוכנות. אני בת לאם חד הורית ובת יחידנית ומבקשת לדעת איך אוכל לממן את לימודיי
א
אילנית ביסטיי
מלגות
בקשה מלגה כדי יכולה לימודי תא תואר ראשון. תודה אילנית
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי תואר ראשון
שלום אילנית,
מלגות לתואר ראשון קיימות במגוון אפשרויות - מלגות התנדבות כמו פר"ח או סחלב למשל, מלגות לתושבי פריפריה, מלגות לחיילים משוחררים, לוחמים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא, מלגות על בסיס מצב כלכלי ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית למאגר מלגות ענק בו ניתן לצמצם את האפשרויות למלגות המתאימות ביותר עבורך ע"י בחירת קטגוריות וקריטריונים ספציפיים שמתאימים לך.
במקביל אני ממליצה תמיד לפנות למוסד הלימודים עצמו לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיכולות להתאים עבורך.
למיטב ידיעתי מלגות לחד הוריות פונות לאמהות עצמך ולא לילדים שלהן אך אין זה אומר שלא תוכלי למצוא מלגה שתתאים עבורך גם אם היא לא קשורה ישירות לכך שאת בת לאם חד הורית.
ישנן מלגות התנדבות שונות כמו פר"ח או סחלב, מלגות ייעודיות לתושבי פריפריה, חיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי למצוא מלגות לפי קריטריונים ספציפיים.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים שלך לקבלת מידע על מלגות פנימיות שהם יכולים להציע לך - רוב מוסדות הלימוד בארץ מציעים מלגות פנימיות לסטודנטים המתקשים לממן את הלימודים בעצמם.