אני מתחילה לימודי תעודה בפסיכותרפיה מצב כלכלי נמוך... יודעים מאיפה אפשר לקבל מלגה גדולה?
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי תעודה
שלום מיק,
למיטב ידיעתי לא קיימות מלגות ייעודיות ללימודי תעודה בפסיכותרפיה. היות ומדובר בלימודי תעודה לא קיימות הרבה (אם בכלל) מלגות חיצוניות ולכן מומלץ להתחיל בבדיקה מול מוסד הלימודים בו את מתעתדת ללמוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק, אך כפי שציינתי קודם, רוב המלגות לא פונות ללימודי תעודה (אלא ללימודי תואר) ולכן מומלץ להתחיל בפניה למוסד הלימודים עצמו.
מילגה ללימודי תעודה
הי, גם אני מתחילה לימודי תעודה בפסיכותראפיה. מחפשת מילגה. אשמח שנתעדכן כאן בפורום אם מישהו מוצא מילגה. בנתיים אני מטלפנת למקומות שונים אך ללא הצלחה עד כה. שולמית
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי תעודה
שלום שולמית,
למיטב ידיעתי לא קיימות מלגות ייעודיות ללימודי תעודה בפסיכותרפיה. היות ומדובר בלימודי תעודה כבר ככה כמות המלגות הקיימות במסלולים השונים נמוכה מאוד ובתחום שלך אינני מכירה מלגות ספציפיות שפונים לעוסקים וללומדים את התחום. במצבים כמו זה שאת נמצאת בו מה שקורה בד"כ הוא שמוסד הלימודים מציע אפשרויות תשלום גמישות או מלגות פנימיות מטעמם כדי לסייע לכל מי שמעוניין ללמוד את התחום ולכן אני ממליצה לך לפנות למזכירות המכללה או מוסד הלימודים בו את מתחילה ללמוד כדי לקבל מידע על מלגות פנימיות שיש להם להציע לך.