הייתה הצעת חוק, ששנת הלימודים הראשונה -בנגב/ צפון/מכללת אריאל, תהיה חינם , האם היא התקבלה?? והאם היא נכנסת לתוקף כבר בשנה הקרובה? והאם היא באמת גם באריאל? והאם היא על כל המכללות שבצפון? ועד מתי אפשר להגיש בקשה לקבלת המלגה? היא לא תלויה בכלום (מצב כלכלי וכו'..)?ויש "מס' מקומות מוגבל" , או שכולם יכולים לקבלה? עוד לא סגרתי על מקום, וזה בהחלט יכול להיכנס לשיקולים... תודה
ש
שירה
ו..
אם היא באמת התקבלה, איפה משיגים פרטים, ומגישים בקשה לקבלת המלגה?
מ
מיטל ווארפול
מלגה
שלום, אני ממליצה לך לפנות למדור שכר באוניברסיטה/מכללה בה את מתעניינת ולבדוק את הפרטים השונים, כמו הגשת בקשה למלגה, בדיקה בנושא הצעת החוק וכו'....
בברכה מיטל
מ
מיטל ווארפול
מלגת לימודים
שלום, לא ידוע לי על הצעת חוק שהתקבלה כפי שציינת. אולם קיימות מלגות לימודים רבות המסייעות בתשלום חצי משנת הלימודים לפחות..... אני ממליצה לך לפנות למדור שכר באוניברסיטה בה את מתעניינת ולבדוק את הפרטים השונים. וגם תוכלי לעיין בלוח מלגות באתר בהצלחה מיטל ווארפול
א
אביגיל
מלגה בפריפריה וביש"ע
אני שמעתי על זה גם, אבל ככל הידוע לי זה רק לאחר שירות צבאי/לאומי ורק לחיילים/ב"ש שגרים בשומרון או בפריפריה ולומדים גם במקומות אלו, בכל מקרה אני לא יודעת אם היא התקבלה (נראה לי שכן) ואני לא יודעת היא זה מתחיל משנה הבאה, וזה יכלול גם את אריאל...
ש
שירה
תודה תודה!! ו..
שמעתי(לא משו רשמי וודאי) שהיא אכן התקבלה. לא חושבת שזה רק לתושבי הפריפריה, כדאי לבדוק למי שזה רלוונטי לגביו.. ואני אכן תושבת הפריפריה, ואחרי שירות, כך שבקטע הזה הסתדרתי..אבל את יודעת אם זה גם רק אם לומדים בעיר המגורים, או שמספיק להיות תושב הפריפריה?..