אני חייל בודד משוחרר ולא מוצא לעצמי שום מלגה מתאימה, אשמח לעזרה
נ
נועה סטרוז
מלגות לחיילים בודדים משוחררים
שלום יעקוב,
ראשית חשוב לציין כי הקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים יכולה לעזור לך בכל צעד בדרך החל ממציאת מסלול לימודים ומוסד לימודים ועד סיוע במימון הלימודים עצמם.
ישנן גם מלגות המתבססות על מצב כלכלי, מצב משפחתי, מלגות הצטיינות למיניהן ועוד. כל המלגות הללו ומלגות נוספות מופיעות במאגר המלגות הענק שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה שם תוכל לחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים אך אני ממליצה לפני הכל לפנות לקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים. גם אם לא היית חייל בודד משוחרר אלא רק חייל בודד - מדובר בגוף המסייע ביותר למי שנחשב עדיין חייל משוחרר.
עזרה לחייל בודד משוחרר
שלום רב תודה על תשובתך אבל יש לי בעיה קטנה, אני כבר לומר שנה ראשונה במסלול מהיר של 3 שנים. נרשמתי ללימודים שבוע לפני תחילת לימודים בגלל זה לא הספקתי להירשם לשום מלגה. בדקתי הרבה מלגות ולא מוכנים לעזור לי מכיוון שאני כבר לומד שנה ראשונה ותואר שלי 3 שנים ולא 4, ולא יודע מאיזה סיבות אפילו משרד החינוך לא היה מוכן לעזור לי, אני מבקש עזרה במציאת מלגה מתאימה לי, אני לומד במכללה פרטית וכרגע נכנס לקשיים פיננסים... אשמח לכל עזרה. תודה רבה קונסטנטין
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודים
שלום יעקוב,
בגלל שכבר התחלת ללמוד ואתה לומד במכללה פרטית יכולה להיות לך בעיה למצוא מלגה בשנת הלימודים הנוכחית והצעד הנכון ביותר כרגע הוא פנייה למוסד הלימודים עצמו כדי לברר אילו מלגות פנימיות קיימות אצלם ועדיין רלוונטיות לשנת הלימודים הבאה (עבור השנה שמסתיימת עכשיו אין אפשרות למצוא סיוע).
לגבי משרד החינוך - מלגת הלימודים הגדולה שלהם נסגרה בינואר ולכן אין באפשרותם לסייע לך.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל לחפש מלגות רלוונטיות אבל אני ממליצה לך לפנות שוב לקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים - אמורה להיות להם האפשרות לסייע לך גם לאחר התחלת הלימודים.