שלום, אני סטודנט למשפטים מסיים שנא א ועתיד להתחיל שנה ב. בנוסף אני גרוש ואבא לשלוש בנות, אני משמורן יחידני על שלוש בנותי. אני מתקשה להשיג מימון לשנה ב' אני לא מוצא בים המילגות , מילגה שמתאימה לי . לאמור בלי להתנדב בשעות. מהסיבה הטיבעית גידול שלוש בנות קטנות לבד לוקחות לי את כל הזמן והתשומת לב. יתרה מזו, עקב העובדה שאני גבר מישמורן יחידני, אימם של שלוש בנותי כאישה פתורה לפי החוק מכל חובה כלכלית או רפואית כלפי הבנות. לפיכך אני לא מקבל מזונות. נובע מכך: כל עול הפרנסה נופל עלי באופן בלעדי . סוף דבר לאור האמור לעיל אני מתקשה לממן את המשך לימודי שהם הגשמת חלום לי. אני מבקש סיוע על מנת לבנות ולהבנות, בתודה יגאל
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי משפטים
שלום יגאל,
בישראל מספר גופים ומוסדות המציעים מלגות ייעודיות ללימודי משפטים, ביניהם: מלגת "סיכוי" - עמותה לשוויון אזרחי, מלגה לזכרם של שאול וינקה רומנו, מלגת הקרן ע"ש עו"ד אליהו גיצטלר ז"ל, המלגה ע"ש מיכאל צ'רנוי, מלגת פרויקט גל ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על כל אחת מהמלגות הללו ומספר מלגות נוספות שיכולות להתאים עבורך. במקביל אני ממליצה לך לבדוק מול מוסד הלימודים בו אתה לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שהם יכולים להציע עבורך.