אני מאוד זקוקה לעזרה לפני שההרשמה לסמסטר א מסתיימת
מ
מחמוד אבו רומי
אני מבקש מלגה ללימודים
נ
נועה סטרוז
מלגות לתואר ראשון
שלום מחמוד,
יש מגוון מלגות שיכולות להתאים עבורך: מלגות לבני מיעוטים, מלגות לסטודנטים המגיעים ממצב כלכלי קשה, מלגות התנדבות שונות כמו פר"ח או סחלב שמציעות סיוע או מימון לימודים בתמורה לשעות התנדבות שבועיות וישנן מלגות פנימיות של מוסדות הלימוד עצמם שכדי לברר עליהן עלייך לפנות ישירות למוסד הלימודים בו אתה מעוניין לפנות כדי לברר אילו מלגות שהם מציעים יתאימו עבורך ואילו לא.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל לחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונים החיפוש.
מלגה
שלום, אשמח לקבל עזרה בבירור על קבלת מלגה ללימודי תואר ראשון. תודה מראש.
נ
נועה סטרוז
מציאת מלגה מתאימה
שלום רב,
מלגות לימודים מגיעות מטעם גורמים ומוסדות שונים ברחבי הארץ וחשוב לציין שככל ששנת הלימודים מתקרבת יותר ויותר מלגות נסגרות ולכן מומלץ להתחיל בתהליך הגשת המועמדות כבר עכשיו כשעדיין יש מגוון יחסית רחב.
בין המלגות הקיימות ישנן מלגות התנדבות שונות שמציעות סיוע או מימון לימודים בתמורה לשעות התנדבות שבועיות, מלגות לחיילים משוחררים או בוגרי שירות לאומי מלא מטעם הקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים, מלגות מטעם העיריות והמועצות האזוריות ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל לחפש מלגות שיתאימו עבורך ע"י סינון לפי קריטריונים באמצעות לשונית החיפוש שהוספנו. במקביל אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו אתה מעוניין ללמוד לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיכולות להתאים עבורך.
קיימות מגוון מלגות ייעודיות לסטודנטים ברחבי הארץ, ביניהן מלגות התנדבות המציעות סיוע או מימון לימודים בתמורה למספר שעות התנדבות שבועיות (פרויקט פר"ח או סחל"ב), מלגות לסטודנטים המגיעים ממצב כלכלי קשה, מלגות לבני מיעוטים, מלגות לחיילים משוחררי או בוגרי שירות לאומי מלא ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית למאגר מלגות ענק בו ניתן לחפש מלגות מתאימות לפי קריטריונים או מילות מפתח. במקביל אני ממיצה לך לפנות למוסד הלימודים אליו את מעוניינת להירדם כך שיוכלו להציע לך את המלגות הפנימיות שלהם שיכולות להתאים עבורך.