שלום, לא עברתי בסבב הראשון שלא באשמתי מגלל שלא הודיעו לי שחסר לי איזה טופס זניח. עכשיו אני מחכה לסבב השני ולהכניס פרטים ולהיכנס לאתר שלהם לא עובד לי - מתי אמורות להיות תוצאות בוודאות ואיך אפשר לדעת מתי יש בלי להתקשר אליהם? תודה, כמו כן במקרה הצורך, מה האפשרויות לערער על התוצאות של הסבב השני וזה מכיוון שלא באשמתי לא הייתה לי ההזדמנות לנסות את הסבב הראשון. דרור.
נ
נועה סטרוז
תשובות לערעור מלגת משרד החינוך
שלום דרור,
הגוף שמציע את המלגה ומטפל בה לא אחראי להודיע לך אם חסר לך טופס או לא - זו היא האחריות של המועמדים ולכן אי אפשר לומר שהסיבה שלא קיבלת מלגה היא בגלל משרד החינוך או טלדור שלא עדכנו אותך. מבחינתם כאשר הטפסים מגיעים הם מעדכנים את המועמד אך הם אינם מחויבים להודיע על חוסרים - לשם כך נועד הערעור.
מבחינת תאריך יעד לקבלת התשובות הוא עדיין אינו ברור אך מניסיוני משנים קודמות התשובות מגיעות לקראת תחילת שנת הלימודים (לעיתים מעט יותר מוקדם אך הם לא מתחייבים על כך). אני מבינה שאינך מעוניין להתקשר אליהם אך כדי לקבל תאריך מדויק תהיה חייב לבדוק ישירות מולם.
חשוב לציין כי על התשובות בסבב השני לא ניתן לערער - מי שלא זכאי למלגה בסבב השני לא יהיה זכאי למלגה השנה.
בברכה, נעה
ד
דרור
הם לא כל כך בסדר
זאת אומרת ששלא באשמתי (הבאתי את כל הטפסים על פי הרשימה שלהם ואז הייתי צריך להוסיף איזה שירבוט חסר משמעות שהיה חסר להם) אני לא זכאי בעצם לערעור - זה לא הכי הוגן. אני מתקשר אליהם אבל המערכת שלהם מאד לא מאורגנת כמו שהעניין של הסבב הראשון הוכיח, הם בכלל גם לא שלחו לי על זה כלום אם לא הייתי מתקשר לא הייתי בכלל יודע על זה כלום וכל פעם הם אומרים עוד שבועיים יהיה הסבב הבא גם כשהזמן מתקדם. אני נאלץ להתקשר אליהם גם כי אני לא יכול להיכנס דרך המערכת שלהם. וכאילו, אני יודע שאני בעצם מקבל סוג של צדקה פה אבל בכל זאת זה יפה שגם במקרים כאלה לקבל "שירות יפה ויעיל".
נ
נועה סטרוז
ערעורים על מלגה
שלום דרור,
גם אם היו חסרים לך יותר מטופס אחד ל שרבוט חסר משמעות - הגוף שמעניק את המלגה לא מתחייב בשום שלב לעדכן אותך בחוסרים - לכן קיים הערעור. הם לא יכולים להודיע למאות אלפי הסטודנטים שמגישים בקשה למלגה אם חר להם משהו או לא - כל אחד אחראי להגיש את כל המסמכים, זה עלול להראות לא הוגן אבל כך המערכת שלהם עובדת. ** חשוב לציין כי אנחנו לא עובדים איתם או קשורים אליהם ישירות - אנחנו פורום לימודים שנועד לסייע ולהסביר לסטודנטים לגבי לימודים ומלגות**
אני ממליצה לך להמתין לקבלת התשובה ובמקביל להגיש מועמדות למלגות נוספות ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מאגר מלגות ענק בו תוכל למצוא מספר מלגו תשיתאימו עבורך. תמיד מומלץ להגיש כמה מועמדויות כך שלבסוף תכל לבחור את המתאימות ביותר עבורך.