נרשמתי ללימודי תואר ראשון ואני מעוניינת במלגת לימודים אני מעוניינת במלגת לימודים אודה לחזרה
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי תואר ראשון
שלום טליה,
בשלב זה של השנה חשוב לקחת בחשבון שמספר מלגות גדולות כבר נסגרו (מלגת משרד החינוך, מלגת אימפקט ועוד) ולכן חשוב להגיש מועמדות למלגות הנותרות (שמתאימות עבורך) כמה שיותר מהר כדי לא לפספס אותן. קיימות מספר מלגות שונות שיכולות להתאים עבורך כמו מלגות פר"ח וסחלב המציעות סיוע במימון הלימודים בתמורה להתנדבות, מלגות שונות לחיילים משוחררים, מלגות לתושבי פריפריה או סטודנטים שבחרו ללמוד בפריפריה ועוד. היות ולא ציינת היכן את מתעתדת ללמוד ומה מעט קשה לכוון אותך למלגה ספציפית ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לחפש מלגות שיתאימו עבורך לפי קריטריונים ומילות מפתח.
היות ולא הענקת לי שום מידע על המסלול בו אתה לומד ועל מוסד הלימודים מעט קשה לי לכוון אותך למלגה ספציפית ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל לחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים כמו למשל מסלול הלימודי, מצב כלכלי, מוסד הלימודים בו אתה לומד ועוד. ישנן מלגות שונות שיכולות להתאים עבורך כמו מלגות התנדבות שונות, מלגות לחיילים משוחררים, מלגות על בסיס מצב כלכלי ועוד.