אני אם חד הורית ל-2. אינני מקבלת כבר שנים מזונות, כי האב נפטר. אין לי עבודה, וכל תמיכה שהיא. יש בידי תעודת הוראה, ואני מעוניינת להשלים לתואר, אך אין לי גרוש (אפילו מייל לא היה לי עד כה, מחוסר אפשרות כלכלית). במשך שנים ארוכות הנני מתעקשת ללמוד, אך לא מצאתי מלגות לשם כך. בעבר פניתי למפעל הפיס, אך לא זכיתי להיכלל בין מקבלי המלגות. האם יש מלגות שאצליח לקבל? כיום, כבר עברתי את גיל 40.
נ
נועה סטרוז
מלגות לאמהות חד הוריות
שלום רחלי,
קיימים מספק גופים ומוסדות ברחבי הארץ המציעים סיוע ייעודי ללימודים לאמהות חד הוריות המתקשות לממן את הלימודים, ביניהם: מלגות נעמת, מלגות התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על כל המלגות הללו ומספר מלגות נוספות שיכולות להתאים עבורך.
בנוסף למלגות הללו רוב מוסדות הלימוד מציעים גם כן מלגות פנימיות לסטודטים שלהם כך שמומלץ תמיד לפנות גם למזכירות הפקולטה או מוסד הלימודים כדי לברר על מלגות פנימיות שיכולות להתאים לך בגלל מצבך כלכלי הקשה.
במידה ואת זקוקה להכוונה נוספת תוכלי לפנות ליועצי הלימודים שלנו - כל שעלייך לעשות הוא להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר הצהוב הצמוג להודעה שלך ויועץ לימודים יחזור אלייך בהקדם.