אני רוצה להיות מהנדס מכונות. אין לי בגרות מלאה ולכן עליי לעשות מכינה קדם אקדמאית כדי להתקבל ללימודים. אני גר בפריפריה, להורים שלי אין אפשרות לממן לי את הלימודים. עשיתי שירות קרבי במשך 3 שנים. כרגע אני מממן את עצמי ולא גר עם ההורים. אני מחפש מלגות איכותיות שמתאימות למכינה.(שכ"ל+קיום) אשמח לעצות, שמות ומספרים של מלגות.
ש
שירה
תגובה
ערן שלום, קיימת מלגה בשם impact בה ממנים התורמים את הלימודים. אני לא בטוחה שזה גם כולל את המכינה אבל בכל מקרה שווה לך לבדוק את זה.
נ
נועה סטרוז
מלגת אימפקט לחיילים משוחררים ומלגות נוספות
שלום ערן,
אחת המלגות הבולטות ביותר שעדיין רלוונטיות (עד ה31.5) היא מלגת אימפקט שמציע סיוע במימון לימודים ומחייה לתלמידים המתקשים לממן את הלימודים בעצמם ואינם מקבלים סיוע מגופים חיצוניים או מהמשפחות שלהם. הזכאים למלגה מקבלים כ-5000 דולר בכל שנת לימוד והיא נחשב כיום אחת המלגות הגבוהות ביותר בישראל. היות וההרשמה אליה נסגרת ב31.5 שזה עוד כמה ימים צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל לחפש אחר מלגות נוספות שיתאימו עבורך אך אני ממליצה לך לעשות את כל המאמצים האפשריים להגשת המועמדות למלגת אימפקט לפני היום האחרון להגשת המועמדות.
מלגות למכינות עבור חייל קרבי מהפריפריה (אימפקט לא רלוונטי למכינות)
אני רוצה להיות מהנדס מכונות. אין לי בגרות מלאה ולכן עליי לעשות מכינה קדם אקדמאית כדי להתקבל ללימודים. אני גר בפריפריה, להורים שלי אין אפשרות לממן לי את הלימודים. עשיתי שירות קרבי במשך 3 שנים. כרגע אני מממן את עצמי ולא גר עם ההורים. אני מחפש מלגות איכותיות שמתאימות למכינה.(שכ"ל+קיום) אשמח לעצות, שמות ומספרי טלפון של מלגות כדי לברר פרטים נוספים.
נ.ב. מלגת אימפקט לא מתאימה למכינות אלא רק לתואר עצמו.
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי מכינה
שלום ערן,
לימודי מכינה בד"כ ממומנים (לפחות חלקית) ע"י מוסדות הלימוד השונים ולכן כדי לקבל מידע על מלגות ללימודי מכינה יש לפנות ישירות למוסד הלימודים בו אתה מתכנן ללמוד.
מלבד זאת תוכל לפנות לקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים שלעיתים יכולים לסייע גם בלימודי מכינה ולא רק בלימודי תואר.