שלום וברכה! אני מאוד רוצה ללמוד כי אמרו לי שאני טובה בשרות לקוחות. אני יודעת זאת ויש לי את הקליטה לדעת מה הלקוח רוצה המאפיין או איך שרוצים לקרוא בשם ולהשתדל לזרום. הבעיה שגם ביתי הגדולה תלמד שנה הבאה אחרי שגמרה בגרויות וצריך לשלם לה לימודים ואני לא תמיד עובדת יש לי עכשיו אפשרות לפני שתתחתן ללמוד וזה אחד מהחלומות שלי שלא התגשמו. אודה על מתן תשובה או פיתרון אחר. תודה אורלי גוהר
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי תואר
שלום אורלי,
קיימות מגוון מלגות שיכולות להתאים עבורך החל ממלגות התנדבות, מלגות לנשים, מלגות מטעם משרד הכלכלה או לשכת התעסוקה ועוד. חשוב לציין כי רוב המלגות אינן ממנות לחלוטין את הלימודים ולכן תצטרכי עדיין לשלם סכום יחסית נכבד וזה משהו שיש לקחת בחשבון לפני שנרשמים ללימודים. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי למצוא מלגות שונות ולחפש לפי קריטריונים ומילות מפתח ספציפיות במקביל אני ממליצה לך פנות למוסד הלימודים בו את מתכננת ללמוד כדי לברר לגבי מלגות פנימיות שהם יכולים להציע לך.
לגבי הבת שלך - היות והיא חיילת משוחררת יש לה הרבה יותר אפשרויות למלגות ולכן אני ממליצה לכן לחפש ביחד מלגות לחיילים משוחררים, מלגות פריפריה ועוד - כולם נמצאים גם כן בקישור שצירפתי עבורך.