שלום אפשר לקבל מספר הטלפון של משרד החינוך בקשר למילגות, מילגת משרד החינוך, כי כל המספרים באתרים הם טעות. תודה
ה
הדיל
מלגה טלדור משרד החינוך 2016
השאלה אם קבלתי תשובה חיובית בעניין מלגת משרד החינוך
נ
נועה סטרוז
תשובות למלגת משרד החינוך
שלום הדיל,
לקבלת מידע על זכאות ואי זכאות למלגת משרד החינוך יש לפנות ישירות לטלדור שמטפלים בכל השאלות. מספר הטלפון שלהם מופיע באתר שלהם ובאתר של משרד החינוך. לצערי אינני יכולה לפרסם פה מספרי טלפון או לינקים לאתר שלהם אך חיפוש קצר מאוד בגוגל ימצא עבורך את כל המידע שאתה צריך. חשוב לציין כי המון סטודנטים פונים בימים אלו לטלדור ולכן זמני ההמתנה יכולים להגיע גם לשעה ויש להתאזר בסבלנות.
בברכה, נעה
מ
מילאנה מאירוב
בירור הסיבה לחוסר זכאות למלגה
אני לומדת לתואר ראשון בסיעוד במכללת רמת גן אני אימא ל - 6 ילדים ובעלי אברך, הגשתי את כול הטפסים בזמן עם החברות שלי כולם קיבלו ואני קבלתי תוצאה שלילית הייתי רוצה לדעת למה ומה עלי לעשות, תודה רבה.
נ
נועה סטרוז
אי קבלת מלגה - הסבר ופרטים
שלום מילאנה,
לצערי הרבה הגעת לפורום לימודים כללי שאינו עובד עם מוסד לימודים ספציפי או גוף ספציפי שמציע מלגות ולכן אין באפשרותי לומר לך מדוע לא קיבלת מלגה - יכול להיות שהמסמכים שלך לא היו תקניים, יכול להיות שהחברות שלך דורגו גבוה ממך ועוד. כדי לברר (ואני מניחה שאת מדברת על מלגת משרד החינוך) עלייך לפנות ישירות לטלדור באמצעות את האינטרנט שלהם או (בעדיפות!) בטלפון אך יש לקחת בחשבון זמני ההמתנה מאוד גבוהים בגלל הפניות הרבות.
בברכה, נעה
ס
סאמר חמזה
מלגת משרד החינוך למשפטים בשערי מדע ומשפט
שלום רב: אני לומד תואר ראשון משפטים בשערי מדע ומשפט, שלחתי בקשה עם כל המסמכים למלגה, רציתי לברר מה התשובה?
נ
נועה סטרוז
עלייך לפנות לשערי משפט
שלום סאמר,
הגעת לפורום לימודים כללי שאינו עובד ישירות עם שערי משפטי. אינני יכולה לעזור לך בקבלת תשובה למלגה ספציפית ולכן אני ממליצה לך לפנות ישירות לגוף ממנו ביקשת מלגה לקבלת המידע המדויק.
בברכה, נעה
נ
נועה סטרוז
עלייך להתקשר לטלדור לא למשרד החינוך
שלום אכראם,
כדי לברר לגבי מלגת משרד החינוך עלייך לפנות לטלדור שמטפלת בפניות הסטודנטים ובהודעות זכאות, ערעורים וכו' ולא למשרד החינוך עצמו. את המספר שלהם תוכל למצוא באתר של טלדור או באתר של משרד החינוך.
בברכה, נעה
ג
גדרי סלאמה
אי זכאות למלגת משרד החינוך
שלום..אני סטודנטית לתואר ראשון בחינוך התמחות ייעוץ חינוכי,הגשתי טופס הבקשה לקבלת המלגת ולא קיבלתי זכאות,רוצה לדעת למה לא?ואיך מגישים ערעור? ומספר טלפון שאוכל לפנות אליו
נ
נועה סטרוז
אי זכאות למלגת משרד החינוך
שלום גדרי,
כדי לקבל מידע על זכאות ואי זכאות את צריכה לפנות לטלדור בטלפון אנחנו לא יכולים לעזור לך עם הסיבות לכך שלא קיבלת מלגה ואחרים ן היות ואנחנו לא עובדים ישירות עם טלדור או כל גוף אחר. את הטלפון שלהם תוכלי למצוא באתר שלהם רק חשוב לקחת בחשבון שזמני ההמתנה ארוכים מאוד בגלל מספר הפניות ויש ימים ושעות שבהם ממתינים כשעה על הקו על לקבלת מענה.