היי נועה, מלגת הפריפריה מטעם הקרן להשכלה גבוהה התאחרה השנה, כך שיצא שהגשתי גם אותה וגם את המלגה של משרד החינוך.
כבר קיבלתי תשובה לגבי משרד החינוך, מתי יתקבלו תשובות לגבי מלגת הפריפרייה?
כי אם אקבל את מלגת הפריפרייה אבטל את המלגה מטעם משרד החינוך מאחר וזו השנה האחרונה שיכולתי להגיש את מלגת הפריפרייה (חלפו 5 שנים משחרורי) והייתי מעדיפה לנצל ת ההזדמנות הזו ולשמור את האופציה ולהגיש את המלגה מטעם משרד החינוך בשנים הבאות (אם הם שוקלים בקשות מאוחר יותר בהתאם למי שכבר קיבל בשנים קודמות).
עם מי אפשר ליצור קשר לגבי המלגה מהקרן להשכלה גבוהה? (שלומדים מהפריפריה) וכמה זמן יש לי לדרוש את מלגת משרד החינוך? שלא אצא קירחת מכאן ומכאן.
תודה
נ
נועה סטרוז
קבלת תשובות למלגת פריפריה
שלום רב,
תשובות למלגת הפריפריה יכולות לקחת זמן לפחות מהניסיון שלי איתן אך יכול להיות שתוכלי לזרז את התהליך על ידי פניה לקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים - אולי הם יוכלו להציע לך מידע ראשוני כדי שתוכלי לבחור את המלגה המתאימה ביותר.
לגבי דרישת מלגת משרד החינוך, למיטב ידיעתי אין הרבה מאוד זמן לדרישת המלגה ולכן חשוב גם לבדוק מולם בדיוק מה הם צריכים ממך כדי לאשר סופית את זכאותך כמו למשל אישור לימודים. משהו נוסף חשוב לגבי משרד החינוך - ניתן להגיש אותה מספר פעמים אך החשיבה שלך היא נכונה פשוט חשוב לשים לב לזמנים כדי שבאמת לא תפספסי את שתי המלגות.
בברכה, נעה
ש
שלומית אטדגי
בקשה למלגה
בקשה למלגה
נ
נועה סטרוז
בקשה למלגה
שלום שלומית,
ההודעה שלך צמודה כתגובה להודעה של מישהו אחר - לא ברור האם את מחפשת מלגה לעצמך, עבור לימודי תואר או לימודי תעודה, באיזה מוסד לימודים את לומד ועוד. כאשר חסר כל כך הרבה מידע אני יכולה לעזור לך רק עם מידע כללי.
קיימים מגוון מוסדות וגופים ברחבי הארץ המציעים מלגות ללימודים - מלגות לפי מצב כלכלי, מלגות לפי מצב משפחתי, מלגות למצטיינים, מלגות התנדבות שמציעות סיוע במימון הלימודים בתמורה לשעות התנדבות בקהילה ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לאתר מלגות שמתאימות עבורך לפי מילות מפתח או קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש. במקביל, היות ואנחנו נמצאים לקראת אמצע/ סוף הסמסטר הראשון, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודם בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שהם יכולים להציע עבורך.