רוצה שתשלחו לי הודעה על תשובה בקשר למלגת משרד החינוך
ר
רנין
בירור משהו
מדברת רנין, עד עכשיו לא קיבלתי אם אני זכאית למלגה או לא. מחכה לתשובה ולא נתנו לי תשובה. ותודה.
נ
נועה סטרוז
קבלת תשובות למלגת משרד החינוך
שלום רנין,
רק עכשיו התחילו להודיע למועמדים מי זכאי ומי לא אך אם אינך מעוניינת לחכות לתשובה תוכלי לפנות לטלדור בטלפון (מופיע באתר משרד החינוך ובאתר שלהם). חשוב לציין כי זמני ההמתנה גבוהים במיוחד ויכולים להגיע גם לשעה ומעלה היות ומסטודנטים רבים פונים אליהם במקביל ולכן יש להתאזר בסבלנות.
בברכה, נעה
מ
מגד אלכרום
עדיין לא קיבלתי תשובה בקשר למלגה
אי קבלת תשובה
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך - תשובות
שלום מגד,
תשובות למלגת משרד החינוך אפשר למצוא באתר של טלדור או ליצור איתם קשר בטלפון. חשוב לקחת בחשבון שהמון מועמדים מתקשרים בכל זמן נתון ולכן זמני ההמתנה עלולים להיות גבוהים מאוד.
בברכה, נעה
ר
רוית שלום
אי קבלת תשובה על בקשה למלגה
טרם קיבלתי מענה האם המלגה שביקשתי אושרה למרות שחלק מהסטודנטים כבר קיבלו תשובות לא ניתן להשיג את חברת טלדור בשום דרך אף טלפון אינו זמין / לא עונים
נ
נועה סטרוז
פניה לחברת טלדור
שלום רוית,
לא כולם מקבלים תשובות באותו הרגע אך את יכולה תמיד להיכנס לאתר של טלדור או לפנות אליהם בטלפון. חשוב לציין כי מדובר באחת מהמלגות הכי מבוקשות בישרל ולכן בימים הקרובים (אם לא בשבועות הקרובים) סטודנטים רבים יפנו לטלדור וזמני ההמתנה יהיו ארוכים מאוד לכן יש להתאזר בסבלנות רבה - זב עלול להיראות כאילו הם לא עונים אך פשוט אין להם משפיק כוח אדם.
בברכה, נעה
ש
שמעון רמי אוחיון
תשובה לגבי קבלת מלגת משרד החינוך
טרם קיבלתי תשובה לטפסים ששלחתי בעוד חבריי ללימודים טוענים שקיבלו
נ
נועה סטרוז
סדר קבלת תשובות במלגות
שלום שמעון,
לא כל התשובות מגיעות לכולם באותו הזמן, יש כאלה שקיבלו תשובות וכאלה שלא וזה יכול להיות כי המידע שנתת לא הוזן כמושצריך למערכת והם מתקשים להשיג אותך או בגלל העומס שיש עליהם. כדי לברר על המלגה בעצמך תוכל לפנות לאתר של טלדור שם לעיתים ניתן למצוא תשובות למלגות או להתקשר ישירות לטלדור אבל לקחת בחשבון שמדובר בכשעה המתנה בטלפון עד לקבלת מענה אנושי.
בברכה, נעה
ס
סהר
מלגת משרד החינוך
קיבלתי את המייל של המלגה ולאחר שהזנתי את הפרטים שלי הוא רושם לי שהוא לא מוצא את הפרטים במערכת. ניסיתי להתקשר לטלדור אין שם מענה מעל ל45 דקות על הקו מישהו יודע על דרך אחרת להשיג אותם או לברר את הנושא?
נ
נועה סטרוז
קבלת מידע על מלגת משרד החינוך
שלום סהר,
לצערי, זמני ההמתנה בטלדור ארוכים מהרגיל אך הם היחידים שיכולים לסייע לך ולכן יש להתאזר בסבלנות ולהבין כי אלפי סטודנטים מנסים ליצור איתם קשר וזה לוקח זמן.
בברכה, נעה
א
אנואר חטיב
הלוואה ממלגת משרד החינוך
שלחתם לי שני קבלתי הלוואה ממלגת משרד החינוך אני רוצה את המענק בגלל שאני זקוקה לעזרה בלימודים שלי ואני לא יכולה לעבוד ואני ממשפחה חד הורית שמורכבת מאמא ושני ילדים סטודנטים ורק אמא המפרנסת ולא רוצה להפסיק את הלמודים תודה לכם מראש.
נ
נועה סטרוז
מלגה של משרד החינוך
שלום אנואר,
ראשית חשוב לציין שהגעת לפורום לימודים כללי ולא למשרד החינוך - לנו אין קשר עם המלגה עצמה ואנחנו בטח לא מחליטים מי זכאי ומי לא.
במידה ואתה חושב שההחלטה שמשרד החינוך קיבל אינה נכונה אתה יכול להגיש ערעור עד תאריך שיופיע באתר האינטרנט של טלדור יחד עם מספר הטלפון שלהם ופרטים על הגשת הערעור. חשוב לציין כי יש סיכוי שפשוט אנשים אחרים (לפי המסמכים שהגישו) היא "זכאים יותר ממך" לסיוע לפי הקריטריונים של משרד החינוך.
בברכה, נעה
נ
נ
מלגת משרד החינוך- איך בודקים?
היי, הבנתי שיש קישור לאתר שאפשר להזין בו תעודת זהות ושנת לידה ולקבל תשובה האם קיבלת זכאות למלגה.. אשמח ממש אם מישהו יפרסם את זה פה(: תודה!!
נ
נועה סטרוז
מדובר באתר של טלדור
שלום רב,
האתר הוא האתר של טלדור שעובדים ישירות ובשיתוף פעולה עם משרד החינוך בקשר למלגות הספציפיות הללו. בנוסף, ישנה אפשרות להתקשר לטלדור ולקבל תשובה בטלפון ובמידת הצורך הסבה על הערעורים ועל הגשתם אך חשוב לקחת בחשבון שמדובר בכשעה המתנה על הקו היות וכמעט כל מי שהגיש את המלגה פונה אליהם בימים אלו.
בברכה, נעה
ס
סוזי מסרי
מלגת משרד החינוך
מתי קבלת תשובה למלגה , חלק מחבריי קיבלו וזה מדאיג אותי
נ
נועה סטרוז
התשובות קיימות גם באתר טלדור
שלום סוזי,
התשובות למלגה נמצאות באר של טלדור - עלייך להזין את הפרטים האישיים שלך ותוכלי לראות האם את זכאית או לא למלגת משרד החינוך.
יש לשים לב שאם את לא זכאית ישנה אפשרות להגיש ערעור אך בד"כ יש רק כשבועיים לך אז צריך להזדרז.
בברכה, נעה
א
אביה הפטר
תשובה למלגת לימודים 2016
מחכה לתשובה אודות בקשה למלגת משרד החינוך. איך מודיעים לי והיכן ניתן לברר תשובה? תודה!
נ
נועה סטרוז
איתור תשובות למלגת משרד החינוך
שלום אביה,
כדי לדעת אם את זכאית או למלגת משרד החינוך את יכולה להיכנס לאתר של טלדור ולהזין את הפרטים האישיים שלך. שם מופיעות התשובות. במידה ולא תמצאי אותם שם תצטרכי ליצור קשר טלפוני עם טלדור וכדי לעשות זאת חשוב להתאזר בהמון סבלנות היות וזמני ההמתנה גבוהים מאוד.
בברכה, נעה
א
אוריה
תשובה ממשרד החינוך
שלום, תוכלו ליידע אותי מה הקישור בו אוכל לברר את זכאותי למלגת משרד החינוך? תודה
נ
נועה סטרוז
תשובות מטעם משרד החינוך לגבי מלגה
שלום אוריה,
לצערי אין באפשרותי לצרף קישורים לאתרים חיצוניים ולכן לא אוכל לתת לך את הקישור אך מדובר באתר טלדור, מספיק לחפש את זה בגוגל וזה נמצא בקלות.
בברכה, נעה
כ
כריסטינה ווינוגרדובה
תשובה לקבלת מלגה - משרד החינוך (טלדור)
שלום! ראיתי שאנשים מקבלים תשובות לגבי מלגה. אני לא קיבלתי שום מייל, וגם לא עונים על הטלפון. תוכלו להגיד לי האם נמצאתי זכאית למלגה?
נ
נועה סטרוז
קבלת תשובות למלגת משרד החינוך
שלום,
לצערי אין באפשרותי לומר לך אם את זכאית או לא כי אינני עובדת עם משרד החינוך ישירות. כדי לברר לגבי זכאותך תוכל ילהתקשר לטלדור ולקחת בחשבון שיש לפחות שעה המתנה על הקו בגלל הפניות הרבות או להיכנס לאתר של טלדור ולהזין את הפרטים האישיים שלך - שם אמורות להופיע התשובות.
בברכה, נעה
נ
נטלי
היכן מקבלים את התשובות למלגה של משרד החינוך
היי.
אנא שלחו לי את הקישור למלגת משרד החינוך
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך - איתור תשובות
שלום נטלי,
את התשובות למלגת משרד החינוך מקבלים באתר טלדור לאחר הזנת הפרטים האישיים שלך. לצערי אין באפשרותי להעביר לך את הפרטים הללו ותצטרכי לאתר אותו לבד באמצעות גוגל.
בברכה, נעה
א
אלומה
זכאות למלגת משרד החינוך 2016
טרם התקבלה תשובה למלגת משרד החינוך, רציתי לדעת אם נמצאתי זכאית למלגה?
נ
נועה סטרוז
עלייך להיכנס לאתר של טלדור
שלום אלומה,
כדי לברר לגבי זכאותך עלייך לפננות לאתר של טלדור ולהזין את פרטייך האישיים (תעודת זהות, שם מלא, טלפון וכו') ושם יופיע לך אם את זכאית.
בברכה, נעה
י
יסמין
מלגת משרד החינוך
שלום :) ישנם סטודנטים, שקיבלו תשובות לגבי מלגת משרד החינוך. אני טרם קיבלתי תשובה כלשהי. יש סיבה לכך? בנוסף לכך, ניסיתי ליצור קשר בכל יום במהלך השבוע האחרון, עם חברת טלדור. אך הטלפון נשמע כמנותק ואין מענה. כיצד ניתן לברר מדוע לא קיבלתי תשובה ומהי התשובה? תודה רבה.
נ
נועה סטרוז
זכאות למלגת משרד החינוך
שלום יסמין,
הטלפון של טלדור לא מנותק הוא פשוט עמוס אך בכדי לקבל תשובה עלייך לפנות קודם כל לאתר של טלדור ולהזין את הפרטים האישיים שלך. במידה ושם את אינך מופיעה תצטרכי להתאזר בהמון סבלנות ולנות ליצור קשר עם טלדור עצמם אחרת לא תדעי האם את זכאית או לא.
בברכה, נעה
g
gsh
התשובות כאן
תיכנסו לאתר של טלדור עם ת.ז ותאריך לידה ושם מצורף מכתב הזכאות או אי זכאות
נ
נופר
מלגת משרד החינוך
אפשר קישור לאתר? (:
נ
נועה סטרוז
פניה לאתר טלדור
שלום נופר,
לצערי אני לא יכולה לצרף לך קישור חיצוני לאתר טלדור אבל ניתן למצוא אותו מאוד בקלות דרך גוגל.
בברכה, נעה
ז
זיו
יש תשובות למלגה בכתובת
של אתר טלדור!
בהצלחה!
נ
נועה סטרוז
תשובות למלגת משרד החינוך
שלום גולין,
משרד החינוך התחיל בהודעות לגבי זכאות ואי זכאות למלגה. היות ואי אפשר להודיע לכולם במקביל התהליך לוקח קצת זמן אך אני אישית ממליצה לפנות ישירות לטלדור שמטפלים בכל הפניות הקשורות למלגה כך שבמידה ויש צורך בערעור לא תפספסי שום הזדמנות.
יש להתאזר בסבלנות עם טלדור ולקחת בחשבון שכל מי שלא קיבל תשובה או מעוניין להגיש ערעור פונה אליהם ולכן זמני ההמתנה אצלם ארוכים מאוד.
בברכה, נעה
נ
נסמה
מכתב אישור זכאות
אם בבדיקה באתר טלדור נמצאתי זכאית.. איך מקבלים את מכתב אישור הזכאות ? במייל או בדואר ?
נ
נועה סטרוז
זכאות למלגת משרד החינוך
שלום נסמה,
הודעה אמורה להגיע אלייך במייל אך לעיתים הם בוחרים לשלוח זאת בדואר או בהודעה. אני אישית ממליצה לך להתקשר לטלדור כדי לוודא זאת למרות זמני ההמתנה הגבוהים עדיף לדעת איך ומתי יגיע האישור הכתוב.
אם את מדברת על מלגת משרד החינוך, בימים האחרונים התפרסמו התשובות למלגה. יש לך שתי אפשרויות: 1. כניסה לאתר האינטרנט של טלדור, הזנת פרטים אישיים וקבלת התשובה לגבי הזכאות 2. פניה טלפונית לטלדור שכוללת המתנה מאוד ארוכה על הקו אבל יכולה לתת לך יותר מידע על התהליך במידה ואת זכאית (היכן ומתי מקבלים את כסף) או לא זכאית (כיצד ועד מתי ניתן להגיש ערעור).
בברכה, נעה
ה
הרוש אבינועם
חוסר מענה טלפוני
אני רוצה לברר בנושא מלגה, אך לא עונים לטלפונים.
נ
נועה סטרוז
תשובות למלגת משרד החינוך
שלום אבינועם,
הסיבה שאין מענה היא הפניות המרובות לטלדור - קיים מענה אנושי בטלפון אך נדרשת סבלנות. זכאות למלגה ניתן לברר גם באתר עצמו ולא חייב לעשות זאת בטלפון, כל שעלייך לעדות הוא למלא פרטים אישיים באתר והתשובה תעלה.
בברכה, נעה
א
אמיליה
תשובות מלגת משרד החינוך
היי,
באיזה אתר אפשר לראות את התשובות של המלגה?
נ
נועה סטרוז
תשובות למלגת משרד החינוך
שלום אמיליה,
טלדור מטפלים בכל מה שקשור למלגה ולכן באתר שלהם קיימת האפשרות לבירור הזכאות - כל שעלייך לעשות באתר הוא למלא את פרטייך האישיים והתשובה לגבי זכאותך תופיע. אין באפשרותי לצרף לך קישור אך קל מאוד למצוא זאת בחיפוש מהיר באינטרנט.
בברכה, נעה
ר
רווות
מלגה לאוניברסיטה
שלום קיבלתי מייל שאני צריכה להשלים פרטים איני מצליחה להיכנס לאתר. שלחתי להם מייל חזרה טרם קבלתי תשובה ולא מצליחה לקבל מענה אנושי טלפוני ,אנא צרו עימי קשר תודה
נ
נועה סטרוז
פניה לטלדור או משרד החינוך
שלום רווות,
הגעת לפורום לימודים כללי ולא לטלדור או למשרד החינוך. באתר משרד החינוך מופיע מספר הטלפון וכתובת הדואר האלקטרוני אליה יש לפנות לבקשות או שאלות.