שלום היכן אני צריכה לראות את התשובה של המלגה אם קיבלתי או לא? במייל? ובאיזה תאריך זה יהיה? תודה
א
אלון נסיה
תאריך פרסום תשובות המילגה
מתי אדע אם קיבלתי השנה מילגה או לא?
נ
נועה סטרוז
פרסום תשובות למלגה
שלום אלון,
אם הכוונה למלגת משרד החינוך התשובות יגיעו השנה לקראת סוף חודש מאי. מומלץ מאוד להמשיך ולהיות בקשר על טלדור לקבלת עדכונים.
במידה ואתה מדבר על מלגה אחרת אני צריכה מידע יותר מעמיק כדי לעזור לך היות ולא ציינת מתי הגשת מועמדות ולאיזו מלגה.
בברכה, נעה
נ
נועה סטרוז
על איזה מלגה את מדברת?
שלום סהר,
כדי לעזור לך אני צריכה לדעת על איזה מלגה את מדברת. אם במקרה את מדברת על מלגת משרד החינוך שבד"כ מגיעות התשובות אליה בתקופה הזו חשוב לדעת כי התשובות יגיעו השנה רק בסביבות סוף החודש בגלל החגים והחודש העמוס באירועים.
אני אישית ממליצה לך להישאר בקשר צמוד עם הגוף שמציע את המלגה - למשל, אם מדובר במלגת משרד החינוך אז עם טלדור כדי לא לפספס את תאריך פרסום התשובות וכך, במידה ותצטרכי להגיש ערעור יהיה לך מספיק זמן לעשות זאת.
במידה ואת מדברת על מלגה אחרת אשמח אם תעדכני אותי על איזה מלגה מדובר ואנסה לסייע לך.
בברכה, נעה
א
אלעד כהן
תשובות מלגות משרד החינוך
הבנתי שיש תשובות למילגה היכן בודקים אם קיבלתי ? תודה
נ
נועה סטרוז
היכן מקבלים תשובות למלגת משרד החינוך
שלום אלעד,
אכן התחילו בתהליך הודעה לגבי מלגת משרד החינוך. אתה יכול להמתין לקבלת התשובה במייל או בהודעה אך אני אישית ממליצה לפנות לטלדור שמטפלים בכל מה שקשור למלגה של משרד החינוך. הטלפון שלהם מופיע באתר האינטרנט שלהם ובאתר של משרד החינוך.