איזה מלגות קיימות המתאימות לסטודנטית חרדית? ואיך אני יכולה לדעת מה תוצאות בקשתי למלגה מטעם שיקום שכונות?
נ
נועה סטרוז
מלגות לדתיות וחרדיות
שלום רבקה,
קיימות ברחבי הארץ מגוון עמותות וגופים שונים המציעים מלגות ייעודיות לנשים (דתיות או חילוניות), ביניהם: תכנית המח"ר, קרן קמ"ח המציעה מלגות ייעודיות לנשים בנפרד ולגברים בנפרד, ידידות טורונטו, חרדים לעתידם ומלגת אחדות לדתיים. כל המלגות הללו וכמה נוספות מופיעות במאמר שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה.
לגבי מלגת שיקום שכונות שהגשת עבורה מועמדות כבר, אני מניחה שאת מתכוונת למלגת משרד החינוך. למיטב ידיעתי התשובות אמורות להגיע בסוף חודש מאי אך יש להישאר בקשר קבוע עם טלדור כדי לוודא את התאריך המדויק כך במידה ותצטרכי להגיש ערעור יהיה לך כמה שיותר זמן לעשות זאת.
מלגה במכללה החרדית לתואר ראשון
בקשת מלגה עבור לימודי תואר ראשון בגיל הרך במכללה החרדית ירושלים אני נשואה וההוצאות רבות אשמח מאד למלגה כל סכום יעזור לי תודה
נ
נועה סטרוז
מלגות במכללה החרדית
שלום רבקה,
למכללה החרדית מערך מלגות ייחודי להם. המכללה שמה לעצמה מטרה לסייע ולעזור לכמה שיותר תלמידים ומועמדים לסיים את הלימודים בהצלחה עם כמה שפחות דאגה לגבי העלות של הלימודים. קיימות מלגות שונות מטעם המכללה ומטעם גופים חיצוניים שעובדים איתה ולכן אני ממליצה לך לפנות ישירות למכללה עמה לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיכולות להתאים עבורך.