אני בת 50 עוסקת במלונאות כבר 15 שנה נרשמתי ללימודים לניהול מלונאי בכיר ואין לי אפשרות לממן את הלימודים. אני אם חד הורית שהיתה מובטלת לפני כמה שנים בגלל המצב הבטחוני שפגע בענף . מאז אני בחובות ובתהליך של פשיטת רגל . למרות זאת חזרתי לעבוד ואני מנסה לשמור על הקיים ולהתקדם בחיים כדי להרוויח יותר ולשלם את חובותיי ולהתקיים . מאד מעוניינת ללמוד אך לא מסוגלת מבחינה כלכלית איך אפשר לעזור לי ?
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי ניהול בכיר במלונאות
שלום גלית,
היות ומדובר בלימודי תעודה ולא בלימודי תואר כמות המלגות המוצעת למסלולים כמו זה שאת נרשמת אליו קטנה ולכן יש לחפש בצורה יסודית יותר ולפנות לכמה שיותר גורמים שונים. ראשית כל אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים עצמו - הרבה פעמים מוסדות לימוד המציעים לימודי תעודה מציעים גם מלגות פנימיות או יכולים להכווין אותך לגופים חיצוניים שיסייעו לך. בנוסף אם הקורס נמשך עד שנה ומוכר ע"י משרד הכלכלה יכול להיות שתוכלי לקבל מימון מהלשכה או מהביטוח הלאומי (גם אם את עובדת כרגע אין סטירה). מלבד האפשרויות הללו תמיד קיימות המועצות האזוריות, העיריות, הלוואת מותנות לסטודנטים בבנקים השונים ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו חלק לא קטן מהמלגות מיועדות ללימודים אקדמיים אך יכול להיות שתצליחי למצוא מלגות נוספות שיתאימו עבורך.