קורס קונדיטוריה בבית הספר דנון

רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי בישול? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
 

הגעת לדף עם מידע על דנון - קורס קונדיטוריה.

המידע באתר הועיל ל89% מהגולשים.
 

עזרנו גם לך? דרג אותנו:


קורס קונדיטוריה מקצועית בבית הספר דנון למצוינות קולינרית


עולם שכולו אפייה


אין ניחוח נפלא יותר מריחה של עוגה שזה עתה יצאה מן התנור. עולם הקונדיטוריה מהווה מרכיב חשוב ועיקרי בתחום הבישול ונחשב לאומנות ייחודית בפני עצמה. מעוגיות, פשטידות ומאפי שמרים ועד לעוגות ראווה ענקיות וממתקים מרהיבי עין, יש אינסוף טכניקות מקצועיות ושיטות בישול, אותן שכללו קונדיטורים ידועי שם לאורך השנים.


כדי להתקדם בעולם הקונדיטוריה לא מספיק לאהוב אפייה ויש צורך לרכוש את סל הכלים המקצועיים שנחוצים בתחום הקולינריה והבישול. בית הספר דנון למקצועות הקולינריה אפשר ללמוד בקורס קונדיטוריה מקצועית, שבו מקבלים שלל כלים להשתלבות בתעשיית הקונדיטוריה הישראלית והעולמית.

 


תכנית הלימודים


לאורך ההכשרה המקצועית המשתתפים מתוודעים למבחר שיטות וטכניקות בתחום הקונדיטוריה והאפייה. הם לומדים על התפתחותה של הקונדיטוריה לאורך השנים ומכירים את הקונדיטורים המובילים והבולטים ברחבי העולם. בהמשך, הם לומדים כיצד לעבוד באופן נכון ובטוח עם חומרי הגלם במטבח ובוחנים את דרכי ההכנה של שלל סוגי עוגות, עוגיות, מאפים ובצקים מכל העולם. כמו כן, הם מכירים שיטות להכנת עוגות ראווה ובוטיק ולייצור של ממתקים ייחודיים.


בית הספר פועל לפי שיטה ייחודית שפיתח בשם CTSCI. גישה זו שמה במרכז את פיתוח הזהות הקולינרית הייחודית והאישית של התלמידים ומדגישה את השליטה בטכניקות חדשניות ומסורתיות לצד היכרות עם טכנולוגיות קולינריות.


מתכונת הלימוד


בקורס זה כ - 496 שעות לימוד והוא מחולק ל - 42 מפגשים. שיעורים נערכים פעמיים לאורך השבוע, המשתתפים יכולים ללמוד במועד בוקר או בקורס ערב בבישול, לפי צורכיהם. תכנית זו משלבת עשייה מעשית רבה וכל אחד מן המשתתפים מתרגל את הטכניקות הנלמדות בעמדה עצמאית. כך הם מתנסים בשיטות האפייה השונות, בשימוש בחומרי הגלם ובעבודה במטבחים מקצועיים.


נושאי הלימוד


הנושאים שנלמדים במסגרת תכנית זו כוללים גם:

 

  • עבודה עם שוקולד
  • סוגי עוגיות
  • ביטוח מזון והיגיינה
  • עוגות בוטיק
  • הכנת מנות אחרונות
  • עוגות בחושות
  • ממתקים ארטיזנליים
  • טכנולוגיית מזון
  • קונדיטוריה בת זמננו
  • זיגוג וקישוט עוגות    
  • בצקי שמרים ומאפי בוקר    
  • ועוד


על מוסד הלימוד


בית הספר דנון מתמקד במקצועות הקולינריה ומציע הכשרות מקצועיות שונות שמטרתן להכשיר אנשי קולינריה איכותיים ומיומנים להשתלבות בתחום הבישול והמסעדנות. בית הספר מציע מסלולים ברמות שונות שמתאימים למי שעושים את הצעדים הראשונים בעולם הקולינרי וכן לשפים וטבחים מנוסים. בין הקורסים אותם ניתן ללמוד בבית הספר אפשר למנות קורס בישול מקצועי וקורס אפיית לחמים. קמפוס בית הספר נמצא במתחם נמל תל אביב.


תנאי קבלה


לקורס יכולים להתקבל מועמדים שמעוניינים להשתלב במטבחים מקצועיים ובעולם המסעדנות ושואפים לרכוש כלים מקצועיים בתחום הקולינריה. נוסף על כך, התכנית יכולה להתאים גם לטבחים שאין בידם הכשרה מקצועית שברצונם לשדרג את הקריירה, להתקדם ולהקים יוזמות עצמאיות בתחום הקולינריה.

 


תעודה


לבוגרי הקורס שעומדים בהצלחה בכל הדרישות ניתנת תעודת גמר למסלול PRO על ידי בית הספר דנון למצוינות קולינרית.



** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.


למידע נוסף לחצו: דנון בית הספר למצוינות קולינרית - בית הספר למקצועות הקולינריה

כלים שיעזרו לך לבחור