קורס בישול מקצועי בבית הספר דנון

רוצה לדעת על לימודים בנושאי לימודי בישול? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
 

הגעת לדף עם מידע על דנון - קורס בישול.

המידע באתר הועיל ל89% מהגולשים.
 

עזרנו גם לך? דרג אותנו:


קורס בישול מקצועי בבית הספר דנון למקצועות הקולינריה


לבשל את הדרך להצלחה


אמנות הקולינריה היא רבת שנים והיא כוללת בתוכה מגוון של זרמים, סגנונות בישול ומטבחים ממדינות שונות ברחבי העולם. מי שאהבת הבישול זורמת בעורקיהם ומעוניינים להתחיל קריירה בתחום צריכים לא רק לשכלל את מיומנויות העבודה שלהם במטבח, אלא גם להבין בהיבטים השונים של ניהול המטבח כדי להפוך את המסעדה להצלחה.


בבית הספר למקצועות הקולינריה דנון אפשר ללמוד בקורס בישול מקצועי, שבו רוכשים שלל כלים מעולם הקולינריה, המסעדנות והמזון. תכנית זו פועלת בשיטה ייחודית בשם CTSCI אשר מבוססת על טכניקות מסורתיות וחדשניות ומתמקדת בפיתוח זהות קולינרית אישית לכל אחד מן התלמידים. בוגרי התכנית יכולים להשתלב בשלל תפקידים במסעדות ובמטבחים וגם לפתח מיזמים ופרויקטים עצמאיים בתחום הבישול והמסעדנות.


תכנית הלימודים


משתתפי הקורס מכירים את התפתחותה של הקולינריה מתחילת דרכה ועד היום ולומדים בהרחבה על סגנונות בישול מגוונים. הם לומדים כיצד להכין שלל סוגי מאכלים לרבות צירים, מרקים, דגים, עופות, פירות ים, מאפים ומאכלי בשר. הם נחשפים גם לטעמים ומאכלים מן המטבח העולמי. בכל אחד מסוגי המזון הם לומדים על טכניקות בישול מסורתיות ועכשוויות ולעקרונות בניית המנות.


כמו כן, הם דנים בעקרונות ההיגיינה ובטיחות המזון, כללי העבודה במטבחים מקצועיים ושיטות לניהול זמנים. נוסף על כך, הם לומדים על תהליכים פיזיקליים וכימיים בתחום המזון ולומדים מושגים שונים מעולם טכנולוגיית המזון. נוסף על כך, הם רוכשים מיומנויות תמחור וניהול כוח האדם בתחום המסעדנות ולומדים לתכן תפריטים וקונספטים יעילים ורווחיים.


מתכונת הלימוד


הקורס כולל 42 מפגשים והוא מתפרש על פני 496 שעות. השיעורים מתקיימים פעמיים במהלך השבוע, כאשר המשתתפים יכולים לבחור בין קורס ערב למועד בוקר. התכנית שמה דגש על עבודה מעשית ובמהלכה המשתתפים מתרגלים את טכניקות הבישול בעמדות עצמאיות. במהלך העבודה הפרקטית מכירים את חומרי הגלם ואת הציוד במטבח וגם מתנסים בשימוש בהם באופן מעשי.


נושאי הלימוד


נושאי הלימוד במהלך הקורס כוללים בין היתר:

 

  • טכנולוגיות מזון
  • ציוד במטבח
  • קולינריה בת זמננו
  • מטבח גלובלי
  • טכניקות סכין
  • תמחור ותכנון תפריט
  • שילובי טעמים
  • מנות אחרונות וקינוחים
  • בצקים ומאפים    
  • טכניקות בישול מתקדמות    
  • ועוד


על מוסד הלימוד


בית הספר דנון, שממוקם בתל אביב, עורך תכניות הכשרה מקצועית בתחומי הקולינריה. בין המסלולים השונים הנלמדים במכללה אפשר למצוא קורסים שמתאימים לאנשי מקצוע ולשפים ברמות שונות וגם לחסרי ניסיון קודם בבישול. מלבד קורס הבישול, מתקיים בבית הספר גם קורס קונדיטוריה וקורס אפיית לחמים. באמצעות שיתופי פעולה עם מוסדות קולינריים בארץ ובעולם שואפים לסייע לבוגרים בהשתלבות בעולם המזון והמסעדנות לאחר תום ההכשרות.


תנאי קבלה


הקורס מיועד למעוניינים להשתלב מבחינה מקצועית במטבחים, בדגש על עבודה בעולם המסעדנות. הקורס מתאים הם לטבחים חסרי הכשרה מקצועית מסודרת בתחום, אשר שואפים לפתח את הקריירה שלהם.

 


תעודה


למשתתפים שעומדים בכל הדרישות בקורס מוענקת תעודת גמר מסלול PRO על ידי בית הספר לקולינריה דנון.



** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.


למידע נוסף לחצו: דנון בית הספר למצוינות קולינרית - בית הספר למקצועות הקולינריה

כלים שיעזרו לך לבחור