בגרות באנגלית קיץ 15 - לוקחים את הציון הגבוה או האחרון?
בגרות באנגלית קיץ 15 - לוקחים את הציון הגבוה או האחרון?
מעיין
1 תגובות
צהריים טובים :) יש לי מספר שאלות שלא קשורות אחת לשניה. אשמח לעזרה. 1) במידה ואני רוצה לשפר את הציון ב-5 יחל באנגלית כעת, כשהשתחררתי מהצבא. האם הציון הגבוה יחשב או שמה הציון האחרון? 2) אם זכרוני אינו מטעה אותי בשאלון e יש גם קטע שמיעה. האם ניתן לחזור בסופו לקטע אנסין או שזה כמו הפסיכומטרי- כל חלק מוקצב בזמן ואין לחלק את הזמנים בין חלקי הפרק באופן המתאים לי? 3) האם ידוע לכם נושא מטלת הכתיבה בשאלון g. אני לא מצליחה למצוא תשובה לזה באינטרנט. 4) האם ידוע שעות בחינת ה-e וה-g?
תודה רבה רבה, מעיין
ש
שני יונגר
בגרות קיץ באנגלית
שלום מעיין,
1. הציון שתבחרי להכניס לתעודת הבגרות הוא שיחשב. זה היתרון באופן שבו מתקבלים הציונים בשיפור הבגרויות. כלומר, את מקבלת ספח עם הציון החדש, את רשאית לבחור אם לצרף אותו או שלא לצרף אותו לתעודת הבגרות שלך כתחליף לציון הקודם שלך. 2. הזמן הכללי המוקצב למודול E הוא שעה ורבע, כך שאם מסיימים את קטע השמיעה אפשר להמשיך בחלקים האחרים. 3. אלו הנושאים לפי המיקוד שפורסם: 1. composition 2. letter: formal, semiformal such as letter to the editor 3. opinion on a given subject such as for and against אני מציעה שתפני למורה לאנגלית המגיש לבגרות ותבררי מולו על איזה נושא להתמקד. 4. מודול E אורך כשעה ורבע ומודול G אורך כשעה וחצי