אבדה לי התעודה של 12 שנות לימוד אני לא יודעת למי לפנות ואני צריכה את זה דחוף האם אני יכולה לקבל את זה במייל בלי לנסוע לבית הספר?
ש
שני יונגר
הנפקת תעודת בגרות חדשה
שלום יפעת,
קבלת העתק תעודת בגרות הוא לא עניין שניתן לטפל בו מהיום למחר. דחוף ככל שיהיה את חייבת לפנות לבית הספר בו סיימת את התיכון ומשם יש המתנה של הנפקת התעודה מחדש. לא ניתן לקבל אותה במייל. ולכן אם זה דחוף, לכי עוד היום וטפלי בנושא.
בברכה, שני
א
אקוה חי סימה
העתק תעודת 12 שנות לימוד
ברצוני לדעת איך בהקדם האפשרי אני יכולה לקבל העתק תעודת 12 שנות לימוד בבקשה
נ
נועה סטרוז
עותק של 12 שנות לימוד
שלום סימה,
תוכלי לפנות לתיכון שבו למדת, ואם הוא נסגר למעוצה האזורית / העירייה או למשרד החינוך שיוציאו עבורך העתק.
בברכה, נעה
ז
ז'אנה
אישור לימודים
שלום אבד לי אישור 12 שנות לימוד ואני צריכה אותה דחוף איך אפשר להשיג אותה? סיימתי בית ספר ב2005. תודה על העזרה
א
אדר לוי
העתק תעודת 12 שנות לימוד
גם לי אבדה התעודה של 12 שנות לימוד ואני צריכה את זה דחוף לעבודה אפשר לקבל את זה דרך המייל ?
נ
נועה סטרוז
תעודת בגרות - העתק
שלום אדר,
עלייך לפנות לתיכון בו למדת ועד כמה שידוע לי,בלתי אפשרי לקבל עותק מקורי במייל.
בברכה, נעה
נ
נעמי
אבידת תעודת גמר 12 שנות לימוד
אם הבית ספר נסגר?
נ
נועה חזן
תעודת 12 שנות לימוד
שלום נעמי,
אם בית הספר נסגר עלייך לפנות ישירות למשרד החינוך. ניתן לפנות אליהם באמצעות הטלפון או בפניה אינטרנטית באתר.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
ס
סיגלית גבריאל
שיחזור תעודת 12 שנות לימוד
אשמח לקבל עזרה כשנחזור תעודת 12 שנות לימוד
נ
נועה חזן
תעודת 12 שנות לימוד
שלום סיגלית,
לקבלת תעודה / אישור על השלמת 12 שנות לימוד, עלייך לפנות לתיכון בו למדת ובו סיימת 12 שנות לימוד. במידה והוא נסגר או שאינו מחזיק ברשומות מכל סיבה שהיא, יכול להיות שיוכלו לסייע לך במשרד החינוך.
ג
גבריאל סיגלית
תעודת 12 שנות לימוד
בהמשך לשאלתי, ברצוני לעדכן שביה"ס בו למדתי נסגר וכמו כו, ניסיתי ולא פעם לפנות למשרד החינוך בנושא ואין מענה סביר להניח ,שלא הצלחתי להגיע למחלקה הנכונה. אשמח להכוונה
נ
נועה חזן
שחזור תעודת 12 שנות לימוד
שלום סיגלית,
לצערי למשרד החינוך אין הנחיות נוספות. באתר האינטרנט של משרד החינוך ציינו כי כדי לקבל אישור 12 שנות לימוד או אישור השכלה יש לפנות לבית הספר שבו סיים התלמיד ללמוד. אם בית הספר נסגר, יש לפנות למחלקת החינוך ברשות המקומית שאליה שויך בית הספר.
א
אורית
אישור סיום 12 שנות לימוד
היי; אני צריכה אישור 12בשנות לימוד על מנת להתקבל לעבודה; בית הספר בו למדתי נסגר; פניתי לכל מקום אפשרי ואפילו ניסו לעזור לי בארכיון העירייה; מסתבר שבית הספר בו למדתי היה פרטי ובארכיוני העירייה את תיעוד לימודים מבתי הספר הפרטיים; סיימתי ללמוד בשנת 1983 בבית ספר אורט אקסטרני שמריהו לוין בחיפה. אייך אפשר לעזור לי?
מ
מאיה פורט - יועצת לימודים
אישור סיום 12 שנות לימוד
שלום אורית,
שיחזור תעודת הבגרות ניתן לבצע באתר משרד החינוך, במידה וזה לא מתאפשר ניתן גם לפנות ישירות אל משרד החינוך.