היי לכולם אני בן 32 וביקשו ממני למטרת לימודים בגרות ברמת 3 יחידות במתמטיקה ובאנגלית מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך? אני לא ממש מבין מה זה אומר מבחינת הבגרות,מה אומר כל שאלון ועל מה צריך להתמקד נגיד במתמטיקה..
סיימתי את הלימודים ב2003 , 12 שנות לימוד אבל בלי בגרות מלאה יש לי יחידה אחת במתמטיקה (0315103) שקיבלתי בה 85 השאלה האם אני יכול לעשות איזה שהיא השלמה של 2 יחידות כי דורשים ממני 3 ? ואם כן איזה מתכונת.. תודה ויום מקסים
ש
שני יונגר
השלמת בגרות 3 יחידות במתמטיקה ואנגלית
שלום מור,
אתה סיימת ככל הנראה במתכונת הישנה ולכן עליך לבדוק מול בית הספר בו סיימת את הלימודים גם מהו מועד ההרשמה לבגרויות החורף וגם האם תצטרך לעבור את כל הבגרות במתמטיקה או שתוכל להיבן רק בשתי היחידות הנוספות החסרות לך. יש ספרי הכנה לכל הבגרויות הללו גם במתכונת הישנה בחנויות ספרי הלימוד ובשרתות הספרים. ההרשמה לבגרויות נעשית בכל מקרה דרך בית הספר אז גש לשם כאשר הם יחזו מחופשת הקיץ וברר את כל הפרטים. תוכל עד אז כדי להיות רגוע ולקבל תשובות מספיק טובות לברר לגבי הבגרויות הללו באחד מבתי הספר הפרטיים להכנה לבגרות. קח איתך את התעודה שיש לך המעידה על 12 שנות לימוד והם כבר ידעו לומר לך מה אתה יכול או לא יכול לעשות.