מלבד חינוך מיוחד, איפה עוד ניתן ללמד בכיתות קטנות?
מלבד חינוך מיוחד, איפה עוד ניתן ללמד בכיתות קטנות?
טלי
1 תגובות
שלום, בעלת תואר בחינוך רוצה לעשות הסבה להוראה רציתי לדעת אם אני הולכת לכיוון ההוראה , לאיזה כיוון עלי ללכת אם אני רוצה ללמד בקבוצות /כיתות לא גדולות , אני יודעת שבחינוך המיוחד אבל מלבד זה מה עוד קיים? אתם יכולים לתת את כל האופציות האפשריות. תודה
נ
נועה סטרוז
חינוך והוראה בכיתות קטנות
שלום טלי,
אם את בעלת תואר בחינוך את לא צריכה לעשות הסבה להוראה אלא רק ללמוד לתעודת הוראה. לגבי הוראה בכיתות קטנות - מלבד חינוך המיוחד (שאותו ציינת כבר) לא קיימים כמעט מוסדות לימודים ציבוריים המציעים לימודים בכיתות של מתחת ל35-40 תלמידים בכיתה ולכן זה פחות רלוונטי עבורך. בד"כ כיתות קטנות תוכלי למצוא בבתי ספר פרטיים וחצי פרטיים בהם ההורים הם אלו המציבים את תנאי הלימוד היות והם משלמים עליהם סכומים גבוהים במיוחד עם זאת חשוב לציין כי כמעט ולא קיימים בתי ספר כאלה בארץ. בנוסף, לעיתים, ניתן למצוא כיתות קטנות מהרגיל בבתי הספר הדמוקרטיים, האנתרופוסופים ובעלי אופי שונה מבתי הספר הציבוריים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על כל מוסדות הלימוד המציעים לימודי תעודת הוראה לבוגרי תואר בחינוך. במידה ואת באמת מעוניינת לעבור לחינוך המיוחד כן יהיה עלייך להשתלב במסלול הסבה ואשמח לסייע לך בנושא אם הוא רלוונטי עבורך.