האם בוגרי תואר רב תחומי יכולים להשתלב בתחום החינוך וההוראה?
האם בוגרי תואר רב תחומי יכולים להשתלב בתחום החינוך וההוראה?
אסתר
1 תגובות
היי, אני כרגע שנה ב ללימודי תואר רב תחומי בדרום. אני רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות עם התואר הזה בתחום החינוך או בכלל? מה תנאי הקבלה לתעודת הוראה במכללת קיי או בן גוריון? כמה זמן הם נמשכים, מה אצטרך ללמוד שם, והאם מלבד לתעודת הוראה אוכל לעסוק במשהו אחר בתחום החינוך עם התואר שבידיי. אין לי בגרות מלאה אך עשיתי מכינה קדם אקדמית בממוצע 88. זה לא אמור להפריע לקבלה נכון? תודה רבה וסליחה על האורך!
נ
נועה סטרוז
לימודי ועבודה לאחר תואר רב תחומי
שלום אסתר,
לימודי תעודת הוראה בד"כ נמשכים כשנה ותנאי הקבלה דומים יחסית ברוב מוסדות הלימוד מלבד הממוצע הנדרש בתואר הראשון שאותו עלייך לבדוק מול מוסד הלימודים ו את מתעניינת היות ומדובר במספר שמשתנה מידי שנה בגלל הביקוש. בוגרי מסלולי הלימוד בתואר רב תחומי יכולים להשתלב במגוון מסלולים תעסוקתיים לרבות, ניהול אדמיניסטרטיבי, כוח אדם, שיווק, מכירות ותקשורת ואם תוציאי תעודת הוראה תוכלי להיות מורה בתחום שבו תבחרי. יכול להיות שיהיו בתי ספר שידרשו ממך בגרות מלאה או בתי עסק שידרשו ממך בגרות מלאה אך בד"כ מסתכלים ישר על התואר הראשון כאשר המועמד מציג אותו. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר הציע מידע נוסף על מסלול הלימודים שאת נמצאת בו והאפשרויות שלך לאחר הסיום.