שלום רב, אני בעלת שני תארים: 1. חינוך עם התמחות בייעוץ חינוכי, אוני' בר אילן 2. הסבה לעבודה סוציאלית (אוני' בר-אילן) וכיום עובדת כעו"ס. אני מתעניינת בלימודי הוראה לגילאי יסודי, מתעניינת בתחום הוראה לכיתה א', מאוד מתעניינת בלימודים הקשורים בהוראה מתקנת, ובהמשך רוצה לעשות תואר שני בייעוץ חינוכי. מצב משפחתי נשואה + 2 ילדים והדבר מהותי מאחר ואני רוצה ללמוד במקום שיאפשר לי בקלות לשמור על משרתי וישתלב עם חיי המשפחה. אודה לקבלת עזרתכם והכוונה. תודה רבה.
נ
נועה סטרוז
הכשרת אקדמאים להוראה
שלום פרי,
יש כמה מוסדות לימוד ברחבי הארץ המציעים מסלולי הכשרת אקדמאים להוראה ביניהם: מכללת אורנים, סמינר הקיבוצים, בית ברל, מכללת לוינסקי ועוד. רוב מוסדות הלימוד מציעים מסלולים מקוצרים לסטודנטים שמעוניינים להוציא תעודת הוראה בתחום שאותו למדו כך שמועמד בעל רקע אקדמי בלשון יעשה מסלול קצר יותר במידה ויבחר ללמד לשון אך גם אם תבחרי מסלול אחר מדובר במסלול יחסית קצת שבו מוסדות הלימוד מתאמים את מערכת השעות בשיתוף מלא עם הסטודנט כך שהלימודים יאפשרו לו לעבוד ולנהל חיים סדירים לחלוטין במקביל.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המסביר על מסלול הלימודים ותנאי הקבלה למסלול.