יש לי תואר ראשון Bed ותעודת הוראה בחינוך גופני א-יב ואני רוצה להרחיב עכשיו לחינוך מיוחד, איפה אפשר ללמוד בשנה אחת, האם יש לימודי ערב? תודה יעל
נ
נועה סטרוז
הסבה לחינוך מיוחד
שלום יעל,
היות ואת מגיעה מהחינוך הרגיל לא תוכלי לעבור הרחבת הסמכה ותצטרכי לבחור בהסבת אקדמאים לחינוך מיוחד. בגלל שאת מגיעה מתחום החינוך אין סיבה שהמסלול יארך יותר משנה אך קחי בחשבון שרוב מוסדות הלימוד לא מתחייבים לכך והוא יכול להימשך עד שנתיים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול ומוסדות הלימוד המציעים אותם.
לגבי לימודי ערב - ברוב מוסדות הלימוד המציעים לימודי הסבה ישנה התאמה אישית לכל סטודנט כך שגם אם לא יוכלו להציע לך לימודי ערב יוכלו להתאים עבורך את המסלול בצורה הטובה ביותר.
הרחבת תעודת הוראה לחינוך מיוחד
יש לי תואר ראשון Bed ,תעודת הוראה בחינוך לגיל הרך ורישיון הוראה. ברצוני להרחיב את תעודת ההוראה שלי לחינוך מיוחד, איפה אפשר ללמוד בשנה אחת, והאם יש לימודי ערב? תודה מיטל
נ
נועה חזן
הסבת אקדמאים לחינוך מיוחד
שלום מיטל,
אם את מגיעה מהחינוך הרגיל, לא קיימת הרחבת הסמכה לחינוך מיוחד ותצטרכי להשתלב בסלול הסבת אקדמאים לחינוך מיוחד. היות ואת מגיעה מתחום החינוך ומחזיקה בתעודת הוראה וברקע בתחום אין סיבה שהמסלול ימשך יותר משנה. יש כמה מוסדות לימוד המציעים את המסלול, ביניהם מכללת אורנים, סמינר הקיבוצים, המכללה האקדמית בית ברל, מכללת לוינסקי ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול, מוסדות הלימוד, תכני הלימוד ועוד.