שלום , אני מתעניינת מאוד בלימודי חינוך אבל לא מעוניינת למשל לעבוד בהוראה אלא לקבל השכלה בחוג לחינוך גם להעשרה עצמית וגם אולי פתיחת דלתות לעוד תחומי תעסוקה , האם יש הגבלת גיל מבחינת שוק תעסוקה ? הנני בת 39 ויש כבר ברשותי תואר ראשון תודה
ש
שני יונגר
מה הכיוון שלך?
שלום רותם,
השאלה היא לאיזה כיוון את רוצה להתפתח, אולי לימודי חינוך הם לא המסלול בשבילך. בסופו של דבר המסלול ללימודי חינוך מכוון את הבוגרים בו לעיסוק בתחום ההוראה בעיקר. מה הכיוון שלך, האם את יודעת להסביר?
לימודי חינוך לאקדמאים
שני שלום , תודה רבה על תשובתך , כעיקרון אני רוצה להשתלב בעמותות כמו : מרכז כיוונים שיש כמעט בכל עיר , גם להיות יועצת אקדמית למכינות , ללימודים אקדמיים וכוי ולא רק זה הכיוון שלי
נ
נועה סטרוז
לימודי חינוך לאקדמאים
שלום רותם,
לפי מה שנשמע תואר בחינוך לא בהכרח יסייע לך במציאת עבודה בתחומים בהם את מתעניינת - מי שהולך ללמוד חינוך עושה זאת בד"כ כי הוא מעונייך להיות מורה (לאחר מכן יכול להתקדם לניהול/ ייעוץ חינוכי ועוד אך המטרה הראשונית היא הוראה וחינוך).
למיטב ידיעתי מרכז כיוונים ברוב המקרים לא מעסיק ספציפית עובדי הוראה אלא עובדים סוציאלית, בוגרי לימודי פסיכולוגיה או אנתרופולוגיה (בהתאם למסלול שלהם) ועוד.
היות ונראה כי את לא בטוחה לגמרי מה את מעוניינת לעשות אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ויועץ מטעמנו יחזור אלייך בהקדם.