קורס ניהול משק במכללת רימונים

רוצה לדעת על לימודים בנושאי קורס ניהול? רוצה שנחזור אליך עם תשובות?

לחץ/י כאן ותקבל/י שירות בחינם שיחסוך לך הרבה זמן, כאבי ראש וגם כסף ...
 

הגעת לדף עם מידע על רימונים - ניהול משק.

המידע באתר הועיל ל89% מהגולשים.
 

עזרנו גם לך? דרג אותנו:


קורס ניהול משק, אירוח ואשפוז עם התמחות בשירותי בריאות במכללת רימונים


פותחים דלת לעולם האירוח


כדי לנהל משק יש צורך במגוון רחב של מיומנויות, בין אם מדובר בבית מלון ובין אם בבית חולים. מנהלי המשק נדרשים להיענות לצורכיהם של הלקוחות, תוך דאגה ושמירה על תחזוקה שוטפת של המקום. מעבר לכך, בבתי אירוח ואשפוז עובדים אנשי מקצוע רבים ועל מנהלי המשק לנהל את צוותי העובדים ולבקר את עבודתם, תוך שמירה על זכויותיהם.


על כן, נדרשת הכשרה מקצועית מקיפה אשר תקנה את שלל הכלים והמיומנויות המתאימות לניהול משק. מכללת רימונים למלונאות, קולינריה וקריירה מציעה קורס ניהול משק אירוח ואשפוז עם התמחות בשירותי בריאות. התכנית מוכרת על ידי משרד הכלכלה והתעשייה ומתאימה הן לבעלי ותק בתחום והן למעוניינים בהסבה מקצועית והשתלבות בתחום האירוח והאשפוז.

 


תכנית הלימודים


הקורס מעניק כלים מקצועיים רבים בניהול משק, תוך מתן דגש על שלל שירותי בריאות כגון בתי חולים, מרכזים רפואיים, מוסדות סיעודיים ועוד. התלמידים דנים בהיבטים שונים שבמקצוע ניהול משק, לרבות תברואה, ביטחון, שירות וניקיון. בנוסף, הם רוכשים ידע נרחב בפן הניהולי של הענף ולומדים כיצד לפתח עבודת צוות ולהדריך עובדים בדרגות שונות, תוך שימת דגש על הפן החוקי במקצוע, כמו למשל דיני עבודה. כמו כן, הם בוחנים דרכים מגוונות לפיתוח תדמית עסקית נכונה ומשגשגת, כדי להתקדם במקומות עבודתם.


מתכונת הלימוד


קורס ניהול משק, אירוח ואשפוז נמשך כחצי שנה והיקפו כ - 200 שעות לימוד. השיעורים מתקיימים אחת לשבוע, בשעות הבוקר.


נושאי הלימוד

 

  • טקסטיל ועיצוב
  • הדרכת עובדים
  • שירות ואירוח
  • ביטחון ובטיחות
  • יסודות בניהול
  • היגיינה ותברואה
  • פיתוח תדמית עסקית
  • תחזוקה וניקיון   
  • ועוד


על מוסד הלימוד


מכללת רימונים למלונאות, קולינריה וקריירה מציעה מבחר הכשרות מקצועיות במסגרת מגמת ניהול. ביניהן ניתן למנות קורס הפקת אירועים במסלול לימודי ערב וקורס ניהול מזון, משקאות ומסעדות, המיועד לאנשי מקצוע עם ניסיון באירוח ובאשפוז שחפצים בהתמחות בתעשיית המזון והמסעדנות. המסלול הוא מקיף וכולל גם סטאז' ולמידה מעשית משפים שונים.


תנאי קבלה


מועמדים המעוניינים להירשם לקורס נדרשים בידיעת השפה העברית, השפה האנגלית ברמה בסיסית וכן עליהם לעבור ראיון אישי. המסלול מיועד לאנשי מקצוע בענף המשק המעוניינים לרכוש התמחות שתאפשר להם להתקדם לתפקידי ניהול. כמו כן, הוא מתאים לעובדים מתחומים אחרים שחפצים לעשות צעד ראשון בענף.


תעודה


תלמידים העומדים בדרישות התכנית ונוכחים בלפחות 90% מהשיעורים, זכאים לתעודת גמר מטעם מכללת רימונים. בוגרים המעוניינים לגשת לבחינות הממשלתיות נדרשים בניסיון של שנתיים לפחות בעבודה. לעוברים בהצלחה את הבחינות מוענקת תעודת סיווג מקצועי בניהול משק, אירוח ואשפוז – סוג 1 מטעם משרד הכלכלה והתעשייה.


אפשרויות עבודה


בוגרי הקורס יכולים להשתלב בתפקידים ניהוליים בכירים במגוון רחב של עסקי מלונאות ובמסגרות רפואיות, ממרפאות פרא-רפואיות ועד בתי חולים.



** לתשומת לבך נכונות המידע עלולה להשתנות מעת לעת. המידע המוצג כאן נכתב ונערך על ידי צוות האתר. למען הסר ספק בין האתר למוסד הלימודים לא מתקיים קשר מכל סוג שהוא.


למידע נוסף לחצו: מכללת הולידיי אין | רימונים - לימודי מלונאות מתאים לך?

כלים שיעזרו לך לבחור