האם יש אפשרות להתקבל לביולוגיה עם ציון נמוך באנגלית?
האם יש אפשרות להתקבל לביולוגיה עם ציון נמוך באנגלית?
רנה
2 תגובות
שלום, אני יש לי ציון פסיכומטרי ויעל כמו שמבוקש כדי להתקבל לחוג מדעי חיים (ביולוגיה) תואר ראשון באוניברסיטה העברית אני כבר נרשמתי אבל יש לי באנגלית בעיה יש לי 98 והמינימום שצריך הוא 100. האם מציעים לעשות מבחן אמירם? ואם עושה אותו ומשיגה 100 ומעלה יש לי סיכוי להתקבל? האם עדיין לא סגרו את הקבלה? מועד המבחן ב 25.6.2015 תודה.
ש
שני יונגר
לפנות למדור הרישום באוניברסיטה
שלום רנה,
זו שאלה שאת חייבת להפנות לאוניברסיטה עצמה. אם עדיין יש מקומות פנויים במחלקה למדעי החיים, אז סביר שיאשרו לך הרשמה על תנאי מעבר של הבחינה בציון מספק. אך את האישור לכך תוכלי לקבל מהאוניברסיטה עצמה בלבד. פני בבקשה למדור הרישום לבירורים. לטעמי כדאי שתתקשרי לפני כן, לעיתים יש אפשרות לקבל ייעוץ טלפוני בענייני הרשמה ללימודים, מה שייתן לך את המידע הדרוש לך כדי לדעת מה עליך לעשות נכון לעכשיו. הכיני את עצמך היטב לבחינה באנגלית.
ביולוגיה
שלום, יש לי שאלה נוספת מישהו שלומד ״מדעי המעבדה הרפואית״ אחרי שמסיים לימודים התעסוקה שלו היא במעבדות בתי חולים או קופות חולים, סבבה, מה עם מישהו שלמד ביולוגיה (מדעי חיים) תואר ראשון ורוצה לעבוד במעבדות בדיוק כמו בוגר במדעי מעבדה רפואית מה הוא צריך לעשות? יש קורסים מסוימים?