תנאי קבלה ללימודי רפואת שיניים באוניברסיטת תל אביב
תנאי קבלה ללימודי רפואת שיניים באוניברסיטת תל אביב
עומר
3 תגובות
שלום, רציתי לדעת מה הם תנאי הקבלה המדויקים היום לאוניברסיטת ת"א. בנוסף, האם זה שביצעתי שנת מכינה בבודפשט ללימודי רפואה (והתקבלתי לאוניברסיטה בבודפשט) תוכל לסייע לקבלה שלי לאוניברסיטת ת"א? תודה רבה
ע
עומר
שכחתי להוסיף
בתעודת הבגרות שלי אין מקצועות כמו פיסיקה, כימיה או ביולוגיה. וביצעתי 3 יחידות במתמטיקה. האם זה יקשה עליי את הקבלה? תודה
ש
שני יונגר
סיכויי קבלה לרפואה
שלום עומר,
זה עלול להיות בעייתי בעיקר כי מצופה מהמועדים לרפואה להיות בעלי רקע קודם בתחומים הללו. מכיוון שההרשמה לשנה הקרובה הסתיימה, אני מציעה שתפנה עכשיו למוסד הלימודים ותברר מולם מה עליך לעשות כשי להצליח להתקבל למסלול לרפואה אצלם. הם ידעו לומר לך מה הכי כדאי שתשלים או לא תשלים ותשפר לקראת הלימודים. אם המכינה תתקבל על-ידי מוסד הלימודים אולי כל שעליך לעשות יהיה בחינת מור.
בברכה, שני
ש
שני יונגר
סיכויי קבלה לתל אביב לרפואה
שלום עומר,
לגבי המכינה בבודפשט, רק באוניברסיטה יוכלו לתת לך תשובה כי הם רשאים לקבל או לא לקבל לימודים מוקדמים ממוסדות לימוד בחו"ל על-פי מדיניותם. לכן כדאי ליצור קשר ישירות עם המחלקה לשם כך. תנאי הקבלה נכון לשנה הקרובה ללימודי רפואה בתל אביב הם: 727.85 כולל בחינת מור. הציון המינימלי ממנו אפשר להגיש מועמדות ללימודי רפואה הוא 700 בפסיכומטרי.