ארצה לקבל מידע על הלימודים, הציונים וסיכוי הקבלה. תודה!
נ
נועה סטרוז
תואר ראשון בסיעוד
שלום רונזא, ברחבי הארץ ישנם מספר מוסדות המציעים מסלול ללימודי תואר ראשון בסיעוד, ביניהם: אוניברסיטת תל אביב, רופין, המכללה האקדמית רמת גן, המכללה האקדמית צפת, אוניברסיטת חיפה, אוניברסיטת בן גוריון ועוד.
תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון בסיעוד משתנים בין המוסדות ובין המסלולים השונים ומומלץ לבדוק ולוודא אותם בטרם ההרשמה, במוסד המבוקש. עם זאת, ברובם נדרשת בגרות מלאה ואף בחינה פסיכומטרית בציון התאמה מסוים הנקבע לקראת אותה שנה אקדמית. שימו לב כי ברובם ככולם של מוסדות הלימוד, המועמדים ללימודי סיעוד נדרשים לתנאי קבלה נוספים כהוכחת היעדר רישום פלילי, קבלת חיסונים מסוימים, הצהרת בריאות וויתור על סודיות רפואית, וכן ריאיון אישי.
לימודי סיעוד לתואר ראשון הם לימודים המשלבים תיאוריה וחומר עיוני, בשילוב עם פרקטיקה רבה; מסלולי הלימוד משלבים הכשרה מעשית, החל משנת הלימודים השנייה ועד סופם. תכניות הלימודים מכשירות את הסטודנטים בכל הידע האקדמי והמעשי הקיימים כיום בתחום הסיעוד והן כוללות, בהתאם, נושאים רבים ומגוונים מאוד.
צירפתי לך מחשבון לסיכויי קבלה ואני ממליצה לך להשתמש בו בכדי למצוא את המוסד הלימודי המתאים לך ביותר גם על סמך הנתונים הראשוניים שלך.
הצהרת בריאות כתנאי קבלה ללימודי אחיות
כתבת בתגובה שיש להצהיר על בריאות לפני קבלה ללימודי סיעוד . אני בת 26 בריאה - ובכל זאת היה לי אירוע מוחי לפני מספר שנים - לא מפריע לתפקוד היום יומי שלי - האם זה עלול לפגוע בסיכויי הקבלה שלי ללימודים??
נ
נועה סטרוז
הצהרת בריאות
שלום נחמה,
הצהרת הבריאות היא נקודתית להווה ולכן אירוע מוחי שכיום אין לו השפעה על אורך החיים שלך ועל ההתנהלות שלך לא אמור להשפיע. עם זאת לפי שעתי תצטרכי להמציא אישור מרופא מומחה שבאמת הכל בסדר ותקין אך מלבד זאת לא אמורה להיות בעיה.