היי, אני נגשת לבגרות בהיקף של 3 יח"ל אקסטרני, אני לא מוצאת את תכנית הלימודים שלי בכל האתרים השונים (משרד החינוך, הוראת הביולוגיה), כן מצאתי איזשהו תכנית לימודים כללית אבל אני לא בטוחה שזה קשור אלי וגם אין לי מושג באיזה ספרים להשתמש מתוך הרשימה הארוכה שהם הביאו. אשמח אם תחזרו אלי בהקדם זה ממש דחוף, תודה מראש
ש
שני יונגר
אפשרויות לקבלת המיקוד לבגרות
שלום רבקה,
אני חושבת שאולי כדאי שתלכי לחנויות ספרים או תרכשי אונליין "מיקודית" לבגרות. וכן תבדקי אם את לומדת בבית ספר אקסטרני לבגרויות האם יש להם את המיקוד לבחינה. ואם לא אולי כדאי להרים טלפון לאגף הבגרויות האקסטרניות במשרד החינוך. זה מאוד חשוב שתתכונני נכון לבחינה.
בברכה, שני
ר
רבקה
בגרות ביולוגיה סמל שאלון 28
שלום שני, תודה רבה, אני לומדת לבד ולא בבית ספר אקסטרני, בחנויות הספרים (גם יד שנייה) ממוצע העלות של הספרים הוא 70 ש"ח כך שהעסק יוצא ממש יקר כי אני צריכה ללקט חומרים מרשימה ארוכה של כ-8 ספרים. וככל הנראה אין מיקודית שמתאימה לסמל שאלון 028 (3 יח"ל אקסטרני). אשמח מאוד אם תוכלי להפנות אותי הלאה לאיזשהו גורם שיוכל לעזור. תודה רבה (אני מאוד לחוצה:( )
פ
פנינה
בגרות ביולוגיה סמל שאלון 28
שלום רב,
הבת שלי ניגשת בעוד כחודשיים לבגרות בביולוגיה סמל שאלון 28. ויש לנו את אותן שאלות של רבקה משנה שעברה.. אני לא רואה שיש תשובה. האם יש לכם תשובה לגבי איזה מיקודית צריך לשאלון 28? האם יש אפשרות ליצור קשר עם רבקה שכתבה בשנה שעברה ואולי יש לה תשובה והיא תוכל לעזור?
תודה רבה ושבת שלום פנינה
ש
שני יונגר
מיקודית לבגרות בביולוגיה
שלום פנינה,
אין אפשרות ליצור קשר עם מי שכתב את השאלון. מיקודיות ניתן לרכוש בעיקר אונליין, כדאי לעשות חיפוש בגוגל של המיקודיתץ והכי מומלץ פשוט לגשת לבית הספר שבו ביתך סיימה את התיכון ולברר מולם מה הם ממליצים. אולי היא תוכל לשוחח עם המורה שמגיש לבגרות ולקבל ממנו את כל המידע הנחוץ לה להכנה לבגרות.