שלום, עשיתי בגרות חורף באנגלית, אזרחות והיסטוריה. האם ישנו תאריך שבו ניתן להתקשר לבית הספר ולשאול לציונים?
בנוסף, אני מעוניין להשלים את הבגרויות בתנ"ך ולשון עצמאית. אילו ספרים אני צריך לרכוש, של איזה מועד, איזה שאלון ומתי מתקיימים המבחנים בתנ"ך ולשון בקיץ?
הבנתי שלשון הוא שני מבחנים והוא מקצוע קשה. אני מתכנן ללמוד אותו לבד, האם זה יהיה קשה מאוד ללמוד עצמאית למקצוע הזה?
תודה מראש.
ש
שני יונגר
למידה עצמאית לבגרות בלשון ותנ"ך
שלום ואד,
הציונים של בגרויות החורף מפורסים בכל שנה פחות או יותר אחרי חג הפסח. השנה אולי בגלל השנה המעוברת יפורסמו הציונים מוקדם יותר, אבל אין הבטחות. לגבי למידה עצמאית לבגרויות בלשון ותנ"ך. אני ממליצה תמיד לרכוש או להשיג שתי ערכות לימוד שונות של בתי ספר שונים כדי להצליב מידע או הסבר במקומות בהם קשה יותר להבין מה נדרשים לעשות. מעבר לכך, אני לא חושבת שיש עדיפות אמיתית. מועדי הבגרויות של בגרויות הקיץ פרסמו בדיוק השבוע. תוכל למצוא את מועדי הבחינות באתר משרד החינוך. לגבי הקושי שבלמידה עצמאי. אני מציעה שתתחיל, אם תתקל בקושי שלא תצליח לפתור לבד לך לכמה שיעורים פרטיים והמשך ללמוד.
בברכה, שני
א
אד
שאלונים לספרי לימוד ותאריך
מהן ספרי הלימוד, השאלונים והתאריך שלהן שאני צריך להזמין לבגרויות בתנ"ך ולשון בקיץ? בחברת אנקורי.